Account Manager Danmark

Termatech
TermaTech blev stiftet i 2003 med hovedsæde I Viby J. og er totalleverandør af alt indenfor brændeovne, skorstene, bio pejse og tilbehør med et sortiment på over 2000 varenumre. Virksomheden har et netværk af forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, England og Frankrig, og blev i 2008 opkøbt af Nibe koncernen. TermaTech er en meget veldrevet forretning, der hele tiden fokuserer på at styrke deres position på de danske og europæiske markeder.

Læs mere om Termatech

Totalleverandør af unikke produkter med dansk design

Kan du udvikle salget gennem forhandlere på det danske marked?
Efter grundig introduktion til virksomheden og dens produkter får du til opgave at fremme og udvikle salget i Danmark. Du bliver en del af virksomhedens salgsteam og referer til TermaTechs nordiske salgschef, og du får ansvaret for at videreudvikle samarbejdet med såvel nye som eksisterende forhandlere. Du planlægger i stor udstrækning selv dit arbejde, herunder kundebesøg, sambesøg, opfølgning og andre salgsmæssige aktiviteter.
Jobbet indebærer både fastholdelse og videreudvikling af eksisterende forhandlere, samt identifikation, udvælgelse og opbygning af nye – også inden for nye produktgrupper. Du vil desuden indgå i TermaTechs udvikling, sammen med de øvrige salgsansvarlige, hvor I sammen kan udveksle viden om kundernes behov og ønsker til udvikling af nye produkter. Sammen med Salgschefen vil du udvikle og initialisere salgsfremmende aktiviteter i hele Danmark. Din faste arbejdsplads er i Viby, hvor du vil have din gang på kontoret.

 

Vi søger en dynamisk og professionel Account Manager
Det er afgørende, at du som person er en god til at kommunikere, har talent for at skabe og styrke relationerne hos kunderne og kan møde mange forskellige mennesker i øjenhøjde. Du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service, og er ikke bange for at tage fat. Du har personlig gennemslagskraft, stiller krav og evner at få lukket aftalerne med kunderne. Du er god til at lytte, og hurtig til at forstå kundernes problemstillinger og til at se og udnytte de muligheder, situationen og kundernes behov giver.
Du indgår i et tæt samarbejde med salgschefen, men det er vigtigt du som person er selvkørende og viser initiativ og kan agere med stor frihed under ansvar. Du er vant til selv at planlægge dit arbejde, du arbejder struktureret, og du er god til at afslutte dine opgaver. Du har en god forretningsforståelse, ligesom du evner at gennemskue og præsentere tekniske emner på en forståelig måde. Du er vant til bruge Office-pakken og du taler og skriver godt engelsk.
Din baggrund er ikke afgørende. Det vigtige er at du har en god teknisk forståelse og brænder for salg.

 

Attraktiv salgsfunktion i en succesfuld vækstvirksomhed
Hos TermaTech skal vi have det sjovt, og vi går meget op i vores team-kultur og en god omgangstone. Vi vil være lige så succesfulde i Danmark, som vi er globalt, og vi er en virksomhed med fart på, hvor du har muligheden for et spændende job med karrieremæssige udviklingsmuligheder, indflydelse på udvikling af nye produkter, forretningsrejser og en stor grad af frihed.

 

Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores hjemmeside. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra.
Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler på tlf. + 45 2630 7323 eller via mail på soren@karsberg.net

Geografi: Østjylland

Mrk: 285

Bliv ringet op