Automationsingeniør – AB Eletric

Teknologisk førende automationsvirksomhed

Vil du være med til at sikre at AB Electric fortsat kan være blandt de bedste indenfor automation?
Du kommer til at indgå i automationsteamet, der har specialiseret sig indenfor 3 områder, Scada, Motion (Lenze/Rockwell), samt PLC-HMI. Du får et bredt spænd af opgaver indenfor automation, men dit fokus kommer til at ligge på Motion og du kommer til at arbejde med udvikling af nye løsninger, optimering af eksisterende og fejlfinding. Du bliver en del af et kompetent team, der består af erfarne og dygtige automationsfolk og du kommer til at deltage i og gennemføre projekter. Du kommer med allerede i afklaringsfasen hos kunden og vil typisk følge projekterne til dørs, hvor du slutter med afprøvning og indkøring hos kunden. I projekterne, hvor du både kan være projektleder, men også deltager, bliver din primære opgave at programmere i Motion projekter (Lenze / Rockwell). Herudover kommer du til at beskæftige dig med PLC programmering primært Siemens og Rockwell, samt HMI. Endvidere kommer du til at arbejde med sikkerhed, betjeningspaneler PD regulering mm. AB-Electric har kunder i hele verden, hvorfor vi forventer ca. 40 – 60 rejsedage om året.

Automationsingeniør
Din baggrund er ikke afgørende, men har du en teoretisk uddannelse eks. som el-ingeniør vil det være en fordel. Mere vigtigt er det at du har interesse for og erfaring med automation og programmering. Og har du erfaring med eller kendskab til Motion, får du mulighed for at videre udvikle din interesse og viden på området.
Som person er du positiv og udadvendt, så du passer ind i vores team af friske og engagerede kolleger. Du er nysgerrig og har både vilje og evne til at lære nyt, så du kan bidrage til at virksomheden kan fastholde sin førende og stærke position i markedet. Du arbejder struktureret og besidder et godt overblik, samtidig med at du har sans for detaljerne. Du er i stor udstrækning selvkørende og driver dine opgaver og projekter selvstændig, men evner også at indgå i teams, når det kræves. Endvidere er god til at kommunikere både internt og i den direkte kontakt med kunderne.

Vil du være en del af en danskejet teknologisk førende vækstvirksomhed?
Du tilbydes et selvstændigt job i en teknologisk velfunderet virksomhed, hvor du får en central rolle i virksomhedens automationsafdeling, der med et højt fagligt niveau byder på en masser af tekniske udfordringer og muligheder.
Virksomheden og jobbet rummer gode muligheder for både faglig og personlig udvikling og virksomheden har fokus på at skabe godt arbejdsmiljø og at være en attraktiv arbejdsplads

Ansøgning og CV
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO/seniorkonsulent Allan Karsberg på tlf. 21 13 21 69. Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.karsberg.net. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse du sender fra. Ansættelse skal ske hurtigst muligt, hvorfor vi skal have din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

 Mrk: 262

AB Eletric A/S
AB Electric A/S har siden stiftelsen i 1980 været igennem en positiv og spændende udvikling og beskæftiger i dag 40 medarbejdere. Med produktudvikling og avanceret teknologi som nøgleord har AB Electric A/S udviklet sig fra at være et traditionelt el-installationsfirma til nu at være en topmoderne virksomhed indenfor både el- og automation. AB-Electric er for nylig qua sine kompetencer indenfor Lenze, blevet udnævnt til preferred Lenze-Partner, hvilket betyder at Lenze Danmark anbefaler sine kunder at opgradere systemer via AB-Electric.
Den store og brede kundekreds omfatter et bredt spænd af industrivirksomheder i både i ind- og udland. AB-Electric har en stor viden og stærke kompetencer indenfor specialudviklede produkter og løsninger, og arbejder hver dag målrettet på at tilføre værdi til kunderne. På tavleværkstedet producerer AB Electric desuden styre- og fordelingstavler til de kunder, som gerne vil have høj kvalitet og lokalt producerede produkter. AB Electric er en attraktiv arbejdsplads, og tilbyder udvikling, udfordringer og socialt ansvar til vores medarbejdere – hvoraf flere har været med i mange år og nogle helt fra starten.

Læs mere om AB Eletric A/S