Indkøber

JEVI A/S
JEVI A/S er en af de førende underleverandører af tekniske el-varmeløsninger til industrien, hvor kunderne især kommer fra offshore- og vindmølleindustrien. Virksomheden har omkring 100 ansatte i Danmark, og er samtidig del af en stor international koncern. JEVI har udviklet nogle særdeles interessante produkter og løsninger til bla. vindindustrien, og oplever en stadig stigende efterspørgsel efter disse løsninger. Den øgede efterspørgsel skaber vækst og derfor mandes der op på flere områder.

Læs mere om JEVI

Til internationalt orienteret virksomhed

Spændende mulighed for indkøber med god teknisk forståelse
JEVI er inde i en vækstperiode, og det betyder nye spændende udfordringer til indkøbsafdelingen. For dig kan det betyde muligheden for at blive nøgleperson i en spændende udviklingsorienteret indkøbsafdeling. Der er tale om en nyoprettet stilling hvor du har muligheden for selv at præge jobindholdet.
Med reference til den strategiske indkøbschef bliver du del af et kompetent indkøbsteam på tre personer i en afdeling hvor du har mulighed for at opnå og dokumentere gode resultater på indkøb.
Du får muligheden for at stå for egne leverandører og egne varegrupper, hvor din opgave er at vurdere leverandørperformance, forhandle priser, samt foretage de analyser, der sikrer en optimal sourcing.
Internt i virksomheden fungerer du som værdifuld sparringspartner ud mod salgsafdelingen, produktionsafdelingen, den tekniske chef, samt kvalitetschefen. Desuden skal du være med til at videreudvikle samarbejdet vedr. indkøbsaftaler med datterselskabet i Holland samt søsterselskaber i Danmark.
Ansvarsområder og kerneopgaver vil være: Leverandørudvælgelse og leverandørevaluering. Dagligt, operativt driftsindkøb med styr på logistik, opfølgning, leveringer og reklamationer. Udforme produktsammensætning og sortiment under hensyntagen til ISO-godkendelser. Hertil kommer projektopgaver, samt medvirke til at sikre procedurer vedrørende kvalitets-, miljø- og CSR ansvar

 

Indkøber med erfaring fra en teknisk produktions/projektvirksomhed
Din uddannelse er ikke afgørende, det vigtigste er at du er en resultatorienteret købmand og at du har erfaring med indkøb fra en produktionsvirksomhed. Herudover har du teknisk flair og interesse i at arbejde med tekniske produkter.
Som person er du nysgerrig, struktureret og analytisk, og god til at opbygge relationer baseret på tillid og gensidig respekt. Du har et stort personligt drive og er samtidig en teamplayer. Du er god til at træffe hurtige beslutninger i en travl hverdag, ligesom du er hurtig til at prioritere opgaver og information. Du trives med en bred kontaktflade både eksternt ift. leverandører og internt i JEVI samt de tilknyttede selskaber.
Du er en erfaren bruger af Office-pakken og du har erfaring med at arbejde i erp-systemer som f.eks. Axapta. Du kan begå dig på engelsk på forhandlingsniveau – og kan du tysk vil det være en fordel.

 

Vil du være en del af en dansk vækstvirksomhed i en international koncern?
Der er tale om en stilling i en virksomhed der er inde i en meget spændene vækstfase. Her får du stor indflydelse på dit eget arbejdsområde og du bliver en del af en uformel organisation. Du vil opleve en travl dagligdag i et spændende udviklingsmiljø miljø. Og får samtidig muligheder for at udfolde og udvikle dig – både fagligt og personligt – i et inspirerende og godt arbejdsmiljø.

 

Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send dit CV via www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender dit CV fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst Senior Consultant Marianne Moritz Thomassen marianne@karsberg.net eller på mobil +45 6070 8696

Geografi: Trekantområdet
Kontaktperson: Marianne Moritz Thomassen

Mrk.: 290

Bliv ringet op