Salgskonsulent – teknisk salg

Nord-Lock Group
Nord-Lock Group er specialiseret i innovative og sikre bolt løsninger. Vores teknologier inkluderer Nord-Lock kilelåsningsskiver, Superbolt mekanisk tensioning system, Boltight hydraulisk tensioning system samt led pindbolte fra Expander System. Nord-Lock Group har mere end 25 datterselskaber rundt om i verden. Disse datterselskaber sammen med et verdensomspændende distributions netværk af salgs partnere og autoriserede forhandlere, gør os globale. Nord-Lock Group havde i 2016 en omsætning på 927 mill. SEK.

Læs mere om Nord-Lock Group

Unikke kvalitetsprodukter produceret i sverige

Attraktiv salgsfunktion i en markedsledende vækstvirksomhed
Efter grundig introduktion til virksomheden og dens produkter får du til opgave at fremme og udvikle salget af primært Nord-Lock og Expander produkterne i hele Danmark. Du bliver en del af virksomhedens danske/svenske salgsteam og referer til den danske salgschef, der har arbejdsplads i København. Nord-Lock sælger via forhandlere til flere slutkunde segmenter i metalindustrien som eks. vind, energi, entreprenørmaskiner mm. Du får ansvaret for at opstarte og videreudvikle samarbejdet med såvel nye som eksisterende forhandlere, ligesom du får ansvaret for at øge kendskab og skabe efterspørgsel efter Nord-Locks produkter hos slutkunderne. En stor del af salget vil være løsningsorienteret og tage udgangspunkt i specifikke udfordringer hos kunderne, hvor du får en bred kontaktflade bla. bestående af teknikere, ingeniører, indkøbere mm.
Vi forventer at du typisk er hos kunderne 4 dage om ugen og du vil også komme til at deltage på messer og lave teknisk træning. Du får tæt kontakt til Nord-Locks koncernfunktioner indenfor eks. support, teknik, marketing, e-business, hvor du sammen med salgschefen og marketing/e-business initialiserer og udvikler marketings- og salgsfremmende aktiviteter. Ugens hjemmedag bruges til planlægning. Den daglige rapportering gør du i virksomhedens CRM system. Du planlægger i stor udstrækning selv dit arbejde, herunder kundebesøg, slutkundebesøg og opfølgning.

 

Vi søger en dynamisk og professionel salgskonsulent med teknisk flair
Din uddannelse er ikke afgørende, men du har en god kommerciel forståelse og teknisk flair og så har du et par års erfaring med kørende salgsarbejde, og så brænder du for salg. Det er afgørende, at du som person er god til at kommunikere, har talent for at skabe og styrke relationerne hos kunderne og kan møde mange forskellige mennesker i øjenhøjde. Du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service, og er ikke bange for at tage fat. Du er god til at lytte, og hurtig til at forstå kundernes problemstillinger og til at identificere og udvikle de muligheder, situationen og kundernes behov giver.
Du indgår i et tæt samarbejde med salgschefen, men det er vigtigt du som person er selvkørende og viser initiativ og kan agere med stor frihed under ansvar. Du er vant til selv at planlægge dit arbejde, du arbejder struktureret, og du er god til at afslutte dine opgaver. Du har en god forretningsforståelse, ligesom du evner at gennemskue og præsentere tekniske emner på en forståelig måde. Du er vant til bruge Office-pakken og du taler og skriver godt engelsk.

 

Vil du være en del af en succesfuld markedsledende vækstvirksomhed
Du bliver en del af en velfungerende salgsfunktion i en succesfuld international vækstvirksomhed. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø, hvor du får stor frihed i jobbet. Du kan forvente en spændende og varieret arbejdsdag med mange forskellige typer opgaver og kunder. Herudover får du stor opbakning af dygtige kollegaer i hele verden.

 

Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores website www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Allan Karsberg på tlf.: + 45 2113 2169 eller på email: allan@karsberg.net

Mrk. 289

Geografi: Trekantsområdet