Scada programmør – AB Eletric

Teknologisk førende automationsvirksomhed

Vil du arbejde med Scada og PLC programmering i en de førende virksomheder indenfor automationsbranchen?
Dine primære opgaver bliver design, udvikling, konfiguration og programmering af Scada software både virksomhedens egenudviklede og veldokumenterede Scada-løsning, samt eksterne tilkøbte løsninger som eksempelvis Siemens, Rockwell mfl. Du får således en central rolle i de udvikling og implementering af de løsninger virksomheden leverer til sine kunder og du får et bredt spænd af programmeringsopgaver eks. indenfor: kommunikation, integration, dataopsamling, analyse, databasestyring mm. Du kommer således til at deltage i projekter, hvor du er med allerede i afklaringsfasen med kunden, så du i samarbejde med resten af teamet og kunden kan få lavet en fyldestgørende behovsafdækning, der udgør grundlaget for at udvikle og levere de rigtige løsninger. Der vil også være opgaver i forhold til eksisterende løsninger, der oftest løses hjemmefra som fjernsupport eller tilsvarende. Endvidere skal du være med til at sikre, at AB Electric er på forkant med udvikling og udnytter de muligheder som IT-udviklingen inden for Scada, PLC mm. byder på.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig nogle års erfaring med Scada programmering, herunder erfaring fra arbejde med integration og databaser. Alternativt har du erfaring med programmering i eks. C++, PLC eller lignende og har lyst og interesse for at arbejde med Scada og integration mm. Du får en funktion, hvor du typisk har selvstændige opgaver, mens du samtidig er en del af et team. Du trives i et dynamisk og travlt internationalt miljø. Du har en god teknisk forståelse og evner at være med til at gennemskue avancerede og komplekse processer og effektivt omdanne dem til velstrukturerede programmeringsløsninger.

 

Vil du være en del af en danskejet vækstvirksomhed?
Du tilbydes et selvstændigt job i en teknologisk velfunderet virksomhed, hvor du får en central rolle i virksomheden og mulighed for at arbejde med et bredt spænd af opgaver indenfor programmering. Virksomheden har et højt fagligt niveau og byder på en masse af tekniske udfordringer og muligheder. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø og kommer til at samarbejde med en række kompetente kolleger indenfor forskellige specialistområder indenfor automation. Virksomheden og jobbet rummer gode muligheder for både faglig og personlig udvikling og virksomheden har fokus på at skabe godt arbejdsmiljø og at være en attraktiv arbejdsplads.

 

Ansøgning og CV
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte CEO/seniorkonsulent Allan Karsberg på tlf. 21 13 21 69. Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.karsberg.net. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse du sender fra. Ansættelse skal ske hurtigst muligt, hvorfor vi skal have din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler afholdes løbende.

Mrk: 269
Geografi: Kolding
Kontakt: Allan Karsberg

AB Eletric A/S
AB Electric A/S har siden stiftelsen i 1980 været igennem en positiv og spændende udvikling og beskæftiger i dag 40 medarbejdere. Med produktudvikling og avanceret teknologi som nøgleord har AB Electric A/S udviklet sig fra at være et traditionelt el-installationsfirma til nu at være en topmoderne virksomhed indenfor både el- og automation. AB-Electric er for nylig qua sine kompetencer indenfor Lenze, blevet udnævnt til preferred Lenze-Partner, hvilket betyder at Lenze Danmark anbefaler sine kunder at opgradere systemer via AB-Electric.
Den store og brede kundekreds omfatter et bredt spænd af industrivirksomheder i både i ind- og udland. AB-Electric har en stor viden og stærke kompetencer indenfor specialudviklede produkter og løsninger, og arbejder hver dag målrettet på at tilføre værdi til kunderne. På tavleværkstedet producerer AB Electric desuden styre- og fordelingstavler til de kunder, som gerne vil have høj kvalitet og lokalt producerede produkter. AB Electric er en attraktiv arbejdsplads, og tilbyder udvikling, udfordringer og socialt ansvar til vores medarbejdere – hvoraf flere har været med i mange år og nogle helt fra starten.

Læs mere om AB Electric
Bliv ringet op