International Sales Manager

Genvex er den førende leverandør af kvalitetsprodukter indenfor energi og indeklima. Genvex historien går tilbage til 1974 hvor man starter produktion af varmegenvindingsanlæg. I dag er Genvex en førende spiller indenfor varmevekslere, ventilations- og styringsteknologi. En af succesfaktorerne i Genvex er et ambitiøst udviklingsmiljø hvor man altid er på forkant med de nyeste teknologier på markedet. Genvex er en del af selskabet KVM-Genvex A/S, som er en del af den globale koncern NIBE

Læs mere om Genvex

Europas mest moderne producent af varmegenvindingsanlæg og ventilation

Er du klar til en unik mulighed for at arbejde med salg i et spændende internationalt miljø?
Genvex er et veletableret og anerkendt brand både i Danmark og Europa. Produkterne er varmegenvindingsanlæg, varmepumper, brugsvandsvarmepumper samt kombinationsanlæg og tilbehør. Salgskanalerne er typisk forhandlere, grossister og installatører. Udover at Genvex er kendt for sin høje kvalitet, er brandet også kendt for yderst professionel rådgivning, og bæredygtig udvikling. Genvex er en virksomhed med stærke ambitioner og masser af vækstpotentiale.

Stillingen
Som International Sales Manager får du ansvaret for markederne i Tyskland, Frankrig, Holland, Schweiz, England, Polen, Norge og Finland. Din primære opgave bliver at pleje og udvikle Genvex forhandlernetværk, der udover selvstændige forhandlere også omfatter flere søsterselskaber fra Nibe koncernen. Du får ansvaret for, at de eksisterende kunder understøttes i deres salg, samt etablering og udvikling af nye markedsrelationer i Europa.

Du refererer til Director of Sales and Marketing, som du samarbejder med om at udforme, prisstruktur, handlingsplaner og kampagner.  Du bliver en del af et stærkt salgsteam og har tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger i internt salg som yder teknisk back up og professionel rådgivning.

Om dig
Du er dedikeret og brænder for salg af tekniske kvalitetsprodukter, og for at skabe resultater gennem gode relationer. Du har en teknisk baggrund Og/eller solid teknisk forståelse og nysgerrighed, samt nogle års erfaring med eksportsalg. Du er en god forhandler med gennemslagskraft, og du har indgående kendskab til det europæiske marked, og en god forståelse for de forskellige europæiske kulturer.

Kendskab til- og interesse for indeklima og miljø er en fordel.

Din arbejdsstil er kendetegnet ved lyst til at tage fat, og blive ved til du kommer i mål. Din troværdighed er central for dig og du motiveres af et job med en høj grad af selvstændighed og frihed. Du er forhandlingsvant på minimum tysk og engelsk, også gerne fransk. Og du kan begå dig i Skandinavien.
Der kan forventes ca. 80 rejsedage om året.

Ansøgning og CV
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent. Marianne Moritz Thomassen på e-mail: marianne@karsberg.net eller på tlf. + 45 60 70 86 96. Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.karsberg.net. Vær opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse du sender fra.

Geografi: Sydjylland

Kontaktperson: Marianne Thomassen

Mrk: 295

Bliv ringet op