Intern Sælger

Genvex er den førende leverandør af kvalitetsprodukter indenfor energi og indeklima. Genvex historien går tilbage til 1974 hvor man starter produktion af varmegenvindingsanlæg. I dag er Genvex en førende spiller indenfor varmevekslere, ventilations- og styringsteknologi. En af succesfaktorerne i Genvex er et ambitiøst udviklingsmiljø hvor man altid er på forkant med de nyeste teknologier på markedet. Genvex er en del af selskabet KVM-Genvex A/S, som er en del af den globale koncern NIBE

Læs mere om Genvex

Europas mest moderne producent af varmegenvindingsanlæg og ventilation

Brænder du for at arbejde med salg og rådgivning i et dynamisk vækstmiljø?
Genvex er et veletableret og anerkendt brand både i Danmark og Europa. Produkterne er ventilationsanlæg med varmegenvinding, ventilationsanlæg med luft/luft varmepumpe, brugsvandsvarmepumper samt kombinationsanlæg og tilbehør. Salgskanalerne er typisk forhandlere, grossister og installatører. Udover at Genvex er kendt for sin høje kvalitet, er brandet også kendt for yderst professionel rådgivning, og bæredygtig udvikling. Genvex er en virksomhed med stærke ambitioner og masser af vækstpotentiale, og du har mulighed for at komme med på rejsen.

 

Stillingen
Som Intern Sælger i Genvex har du en nøglefunktion i forhold til at sikre, at vore kunder og partnere altid oplever service og rådgivning på et kompetent og professionelt niveau.

Din primære opgaver:

  • Udarbejde kundetilbud og følge op på disse
  • Rådgivning og beregning – herunder tegningsarbejde
  • Supportopgaver for eksterne sælgere.

Idet hverdagen i Genvex er præget af udvikling og fokus på fremtiden, har du i denne stilling gode muligheder for selv at præge indhold og fremtidige muligheder.
Du refererer til Sales Manager og du bliver en del af et stærkt salgsteam og hvor tæt samarbejde, kollegial sparring, engagement, nytænkning og humor præger hverdagen.

 

Om dig
Du har formentlig en teknisk baggrund indenfor VVS/Ventilation – måske fra en installatør eller en entreprenørvirksomhed. Du har en god teknisk forståelse og nysgerrighed, og du ved hvor vigtigt det er at levere kundeservice og rådgivning på højt plan. Du motiveres ved salg og rådgivning indenfor tekniske kvalitetsprodukter. Og har du erfaring med ventilationsbranchen og interesse for indeklima og miljø er det absolut en fordel. Du arbejder proaktivt og løsningsorienteret. Du er god til at prioritere i et helhedsperspektiv, og har god forståelse for vægtning af eksterne- og interne kunder og opgaver. Du motiveres af et job med en høj grad af selvstændighed, og hvor du er med til at sætte dit præg på afdelingen.
Du er rutineret bruger af Office-pakken og at du kan kommunikere på højt niveau på dansk, engelsk og tysk både i skrift og tale. Det er en fordel hvis du har erfaring med ERP- og CRM-systemer.

 

Ansøgning og CV
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent. Marianne Moritz Thomassen på e-mail: marianne@karsberg.net eller på tlf. + 45 60 70 86 96. Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.karsberg.net. Vær opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse du sender fra.

 

Geografi: Sydjylland

Kontaktperson: Marianne Thomassen

Mrk: 296

Bliv ringet op