Eksportchef – Skiold

SKIOLD er førende leverandør af teknologi og anlæg til foderproduktion, svineproduktion samt korn- og frøbehandling til landbrugsindustrien. SKIOLD arbejder for at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel efter protein og korn, samt for at reducere belastningen af miljøet – gennem øget produktivitet og effektivitet for deres kunder. SKIOLD beskæftiger 500 medarbejdere på verdensplan og har en årlig omsætning på 600 mio. kr.

Læs mere om Skiold

Eksportchef

 

Ansvar for forhandlersalg – Ledelse af eksportafdeling – Teknisk flair

Vil du stå i spidsen for væksten i forhandlersalget i SKIOLDs FEED division?
Med reference til divisionsdirektøren får du ansvaret for salget til SKIOLDs forhandlere i bl.a. Skandinavien, Østeuropa, Baltikum, Sydøstasien og Australien. Som eksportchef får du personaleansvar for 8 medarbejdere, herunder tekniske sælgere og salgsbackup, og med 40-60 rejsedage om året er du det vigtigste led mellem SKIOLDs internationale forhandlere og virksomhedens FEED division. Udvikling og servicering af forhandlerne omfatter undervisning i løsninger og produkter, identificere markedsmuligheder og yde salgsstøtte. SKIOLDs forhandlere er meget forskellige og kommer med mange forskelligartede udfordringer – store som små.

Dit primære mål er at sikre, at I når virksomhedens vækstmål i forhandlersegmentet. Som afdelingens spydspids vil dit salgsarbejde vil bestå i både at udvikle SKIOLDs eksisterende relationer samt finde nye samarbejdspartnere i interessante markeder. Sammen med dit primært interne salgsteam i Sæby er der fokus på at udvikle teamet og salgsprocesserne. Du vil indgå i tæt samarbejde med marketings-, udviklings- og projektsalgsafdelingerne, hvor din viden og erfaring bruges til at optimere produkter og salgsindsatser.

 

Kan du se dig selv som en del af vores globale eksportaktivitet med salg til ca. 50 lande verden over
Du har formentlig en kommerciel uddannelse sandsynligvis på bachelor/kandidatniveau. Mere vigtigt er det, at du har erfaring med eksportsalg af tekniske produkter gennem forhandlere og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til landbrugsbranchen.

Som person er du optimistisk, udadvendt og vant til at prioritere og styre salgsindsatser. Du er venlig og hjælpsom og du formår at kommunikere klart og tydeligt i en kultur, hvor det skal være godt at komme på arbejde. Du er god til at identificere og italesætte fejl, mangler og udviklingsområder – og du ved, at et godt sammenhold og trivsel er vigtigt for, at alle performer. Du trives med selv at have fingrene i dejen, vise vejen, lige så vel som du har en høj etisk sans, og det er vigtigt for dig, at tingene bliver lavet ordentligt.

 

En unik mulighed og en central rolle i en af verdens førende leverandører af foderfremstillingsudstyr
Som eksportchef tilbydes du en nøgleposition i en markedsledende virksomhed, der oplever stor efterspørgsel efter sine løsninger. Afdelingen, du træder ind i som leder, er meget velfungerende og succesfuld og har leveret kontinuerlige resultater. Afdelingen har derfor også høje ambitioner. Du får et stærkt bagland, der bakker op om salget, erfarne og stabile medarbejdere, der holder et højt fagligt niveau.

SKIOLD har en lang historie, et godt navn i branchen og en stærk markedsposition. Styrken i virksomheden er effektive kvalitetsprodukter, der er målrettet de mest progressive forhandlere på markedet. Kombinationen af værdier som høj faglighed, troværdighed og innovativ tænkning med en kultur, der lægger vægt på fællesskab, frihed under ansvar i en flad organisation, er der god mulighed for at gøre sin indflydelse gældende. Som eksportchef i SKIOLD A/S får du mulighed for at agere både leder for en velfungerende salgsafdeling og rådgiver for forhandlernetværket i en virksomhed, der er i vækst langt ud over Danmarks grænser.

 

Din ansøgning
Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores website www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler på tlf.: + 45 2630 7323 

Geografi: Sæby

Kontaktperson: Søren Schøler

Mrk: 297