Sales Manager – Skandinavien

Ønsker du en nøglerolle i en særdeles spændende vækstvirksomhed? Og har du flair for at udvikle salg gennem relationer?

Så er her muligheden for et selvstændigt og udviklende job i en vækstvirksomhed, som er en del af et markedsledende internationalt miljø. MCZ er Europas stærkeste brand indenfor pilleovne og er i førersædet, når det kommer til udvikling af unikke og miljørigtige løsninger. I MCZ Norden suppleres brandet med et snorlige servicekoncept, som understøtter de konkurrencemæssige fordele. Desuden er her masser af spændende visioner for udvikling af samarbejdet med forhandlerne – blandt andet et omfattende shop-in-shop koncept.

I MCZ Norden bliver du del af et professionelt og dedikeret team i et positivt og uformelt miljø, hvor ordentlighed er en af de bærende værdier.

 

Om stillingen
Der er tale om en nyoprettet stilling som Sales Manager med ansvar for det skandinaviske marked, hvor der er et stort uudnyttet potentiale for MCZ Nordens unikke kvalitetsløsninger.

Dine primære opgaver bliver:

  • Pleje og udvikle forhandlernetværket
  • Understøtte eksisterende kunder i deres salg af MCZ Nordens løsninger gennem tilstedeværelse og rådgivning samt afholdelse af møder og events
  • Planlægning og gennemførelse af salgsaktiviteter og kampagner på hele det skandinaviske marked
  • Samarbejde tæt med marketing og internt salg om udvikling og gennemførelse af salgskoncepter
  • Opbygge og løbende sikre en effektiv sag- og ordrebehandling

Du refererer direkte til direktøren, og I vil arbejde tæt sammen om at fortsætte med at udvikle MCZ Nordens succes. I MCZ Norden er organisationsstrukturen flad, og det betyder, at der ikke er langt fra idé til handling.

 

Om dig
Du er en dedikeret og erfaren sælger/sales manager, som brænder for at skabe resultater gennem gode relationer til dine kunder. Du har flair for salg, har gode kommunikationsevner og du brænder for at drive salgsprocessen fremad. Motivation for dig er et godt succesfuldt job, hvor der er en høj grad af selvstændighed og frihed, og hvor du samtidig er en del af et dedikeret og professionelt team.
Du får energi af at møde kunderne og give dem en god og professionel oplevelse, og du ved, at det er det direkte link mellem dine indsatser og din succes. Du har erfaring med detailhandel og med at have forhandlerleddet som dine kunder. Du har også en god teknisk forståelse og teknisk nysgerrighed. Du er velformuleret i skrift og tale på dansk og engelsk, og du kan begå dig på de skandinaviske sprog.

Der kan forventes ca. 60 rejsedage om året.

 

Ansøgning og CV
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent. Marianne Moritz Thomassen på e-mail: marianne@karsberg.net eller på tlf. + 45 60 70 86 96
Finder du jobbet interessant, beder vi dig sende din ansøgning og CV via vores hjemmeside www.karsberg.net. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du sender fra.

Kontaktperson: Marianne Thomassen

Geografi: Midtjylland

Mrk: 301

”MCZ Norden A/S har siden 2001 repræsenteret italienske MCZ Group S.p.A i Danmark, Norge og Sverige, og har eneforhandlingen af disse produkter i disse tre lande. MCZ er i Europa markedsledende og førende med deres pilleovne. Hos MCZ Norden A/S beskæftiger vi os primært med salget af MCZ pilleovne til vores forhandlernetværk i Skandinavien – et forhandlernetværk vi kontinuerligt søger at udvikle og optimere. MCZ Norden A/S har også egen serviceafdeling, MCZ Service, som tilbyder de mange private MCZ slutkunder, der er i Danmark, servicering af deres pilleovne.”

Læs mere om MCZ Norden