Indkøber/Disponent

TermaTech blev stiftet i 2003 med hovedsæde I Viby J. og er totalleverandør af alt indenfor brændeovne, skorstene, bio pejse og tilbehør med et sortiment på over 2000 varenumre. Virksomheden har et netværk af forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, England og Frankrig, og blev i 2008 opkøbt af Nibe koncernen (www.nibe.com) TermaTech er en meget veldrevet forretning, der hele tiden fokuserer på at styrke deres position på de danske og europæiske markeder.       

Læs mere om Termatech

Til spændende vækstvirksomhed hvor du er del af hele værdikæden

Spændende mulighed for indkøber med god teknisk forståelse
Med reference til Indkøbs- og Logistikchefen bliver du del af et kompetent indkøbsteam i en af Europas førende virksomheder indenfor salg af brændeovne og tilbehør mv. til specialbutikker. Din opgave bliver at varetage det daglige indkøb i henhold til indkøbsstrategien for varekategorierne.
I indkøb arbejdes der desuden tæt sammen med de øvrige afdelinger i virksomheden, og derigennem vil der lejlighedsvis opstå mulighed for at samarbejde med dygtige og hjælpsomme kollegaer og opgaver som ligger udenfor det rent indkøbsrelaterede. Det kan eksempelvis være marketingsrelaterede opgaver, salgssupport og lignende.

 

Din primære opgave bliver at håndtere det daglige indkøb, herunder:

  • Oprettelse og udarbejdelse af indkøbsordrer
  • Opfølgning på indkøbsordrer, levering, fakturagodkendelse m.m.
  • Opfølgning på leverandørperformance
  • Opdatere stamdata
  • Vedligeholde tegnings- og billedkartotek
  • Arbejde tæt sammen med lager i Tyskland
  • Bookning af specialtransporter og lignende

 

Om dig
Din uddannelse er ikke afgørende, det vigtigste er at du er en resultatorienteret indkøber med en solid forståelse for hele indkøbsprocessen og for hvordan den spiller sammen med, og indvirker på resten af værdikæden. Har du erfaring med indkøb fra en produktionsvirksomhed ser vi det som en fordel.
Teknisk flair og teknisk interesse er et must.
Som person er du struktureret, omhyggelig og detaljeorienteret og har en vis grad af teknisk indsigt og tegningsforståelse. Endvidere har du erfaring med håndtering af transport.
Du er en erfaren bruger af Office-pakken og du har erfaring med at arbejde i ERP-systemer som f.eks. C5. Du kan begå dig på engelsk, både i tale og skrift, – og kan du også tysk vil det være en fordel.

Vil du være en del af en dansk vækstvirksomhed hvor du bliver mødt af dygtige og hjælpsomme kollegaer?
Der er tale om en stilling i en virksomhed der vækster stabilt. Her får du indflydelse på dit eget arbejdsområde og du bliver del af en velfungerende uformel organisation, hvor frihed under ansvar ikke bare er en talemåde. Du vil opleve en travl og varieret dagligdag i et spændende miljø. Og du vil få muligheder for at udfolde og udvikle dig – både fagligt og personligt – i et inspirerende og godt arbejdsmiljø hvor man lægger vægt på at det skal være sjovt at gå på arbejde.