Kvalitetsansvarlig med El-teknisk baggrund

LINAK A/S er en privatejet og særdeles velkonsolideret dansk virksomhed. LINAK A/S har siden 1976 haft en eksplosiv vækst og har i dag produktions- og salgsdatterselskaber over hele verden. LINAK Danmark A/S, der er 100 % ejet af LINAK A/S, er det danske salgs- og serviceselskab i LINAK koncernen. LINAK Danmark har ansvaret for det danske og polske marked og tæller ca. 45 dygtige medarbejdere. Disse arbejder til dagligt med at imødekomme kundernes ønsker og behov for elektriske aktuatorsystemer, der kan håndtere enhver tænkelig hæve-, sænke-, justerings- eller reguleringsopgave.

Læs mere om Linak

Sjælden og spændende jobmulighed i en dynamisk og international virksomhed

Kvalitetsmedarbejder til håndtering af kvalitetssager samt teknisk supportopgaver
Til en nyoprettet stilling søger LINAK Danmark A/S en kvalitetsmedarbejder, der kan varetage kvalitetshåndtering ud mod vores kunder samt yde teknisk support på interne opgaver. Opgaverne vil blive løst i tæt samarbejde med vores salgsafdeling, værksted samt det øvrige supportteam.


Altid fokus på kunden
Med reference til den tekniske supportchef, bliver dit primære ansvar at sikre korrekt håndtering af vores kvalitetssager ud mod vores kunder og leverandører. Ansvarsområdet dækker både håndtering af kundesager, montageprocesser, samt at sikre, at vores leverandører leverer den ønskede kvalitet i henhold til gældende standarder. Du vil få direkte kontakt til kunderne og leverandører i forbindelse med kvalitetssager.
Som teknisk supportmedarbejder vil du indgå i et team på 4, der varetager interne tekniske opgaver i forbindelse med vores produkter og yder teknisk support til vores salgsafdeling. Du vil blandt andet komme til at yde teknisk rådgivning til vores kunder, medvirke til opbygningen af prototyper samt sikre implementeringen af nye produkter på værkstedet. Arbejdsopgaverne kan variere mellem elektriske og mekaniske supportopgaver, og der vil i mindre omfang kunne forventes servicekørsel til de kunder, hvor det er nødvendigt.


Løsningsorienteret og analytisk problemknuser
Du har en teknisk baggrund samt erfaring fra lignende stilling. Du har en god forståelse for tekniske produkters funktion og deres anvendelse. Kendskab til brugen af gængse problemanalyseværktøjer såsom six-sigma vil være en fordel. Du vil komme til at afdække hele kæden fra kunde til ”leverandør”, og det er vigtigt, at du kan kommunikere på tværs af funktioner og organisationer. Det er fordel, hvis du har erfaring med at håndtere vanskelige situationer og arbejde sammen med kunde og leverandør om at nå en løsning.
Som person er du åben og udadvendt, og du trives med at give og få aktivt med- og modspil fra dine kolleger. Du er systematisk, analytisk og undersøgende, og forstår ved hjælp af god spørgeteknik samt fakta at finde ind til kundens udfordringer, for efterfølgende at kunne løse det. Arbejdsmæssigt er du en selvstarter og arbejder selvstændigt, ligesom du evner at planlægge og få afsluttet opgaverne. Du formår ligeledes at sige fra og holde hovedet koldt, når der er travlt og mange bolde luften. Du er velformuleret på dansk og begår dig på engelsk i både skrift og tale.

Sjælden og spændende jobmulighed
Du tilbydes et job i en dynamisk og international virksomhed, der er kendt for at være en god arbejdsplads med en meget familiær omgangstone og højt til loftet. Som kvalitetsmedarbejder får du mulighed for at få en bred kontaktflade – både internt hos LINAK Danmark A/S, hos vores kunder og i samarbejdet med vores hovedkontor på Als. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, ligesom virksomheden har fokus på, at medarbejderne får mulighed for at udvikle sig både personligt og fagligt. LINAK Danmark A/S er beliggende i Silkeborg.


Søg jobbet
Har du spørgsmål til denne stilling, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Marianne Moritz Thomassen på 6070 8696. Finder du jobbet interessant kan du sende din ansøgning via nedenstående link. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den e-mail adresse, du sender fra.

 

Kontaktperson: Marianne Thomassen

Geografi: Midtjylland

Mrk: 304