Produktudviklingschef med driftsansvar | international designvirksomhed

Lammhults Biblioteksdesign er verdensførende inden for biblioteksinventar med over 60 års erfaring på området. Virksomheden stiller store krav til sig selv som leverandør og fokuserer på at skabe produkter af god æstetik og optimal funktionalitet, men også på at reducere den negative indvirkning, som firmaets aktiviteter måtte have på miljøet. Vi har et tæt samarbejde med førende arkitekter, designere og fagfolk i udviklingen af nyt inventar til nutidens såvel som fremtidens bibliotek.

Læs mere om Lammhults Biblioteksdesign

Konstruktion og udvikling af inventarløsninger til biblioteker i hele Europa

Med reference til Supply Chain Manager bliver du en vigtig del af i Lammhults Biblioteksdesigns internationale produktgruppe. Som produktudviklingschef er du leder for produktionsudviklings-afdelingen, der er ansvarlig for konstruktion og vedligehold af produkterne. Du får muligheden for at udvikle, organisere og strukturere Lammhults Biblioteksdesigns produktsortimentet og du bliver en central del i at sikre leveringen af de rette kundetilpassede løsninger inden for projekterne.

Global projektportefølje og årelang erfaring med formgivning og produktion af specialmøbler

Afdelingen består af i alt 5 medarbejdere, og som afdelingens leder er din opgaver bl.a.

 • Ansvarlig for produktudvikling herunder konstruktion og dokumentation af produkter
 • Lede udviklingsprojekter i samarbejde med produkt/marketingschefen.
 • Gennemføre salgsprojekter med kundetilpassede løsninger i samarbejde med arkitekter og salgsselskaber
 • Deltage i tegnings- og konstruktionsarbejde efter behov i Inventor og Navision.
 • Optimere virksomhedens processer omkring produktudvikling og gennemførsel af salgsprojekter
 • Ansvarlig for produktgodkendelser og produktcertificeringer.
 • Ledelsesansvar

Du bliver spillende træner og tager til dagligt aktiv del i afdelingens opgaver. Tæt samarbejde med dit team er vigtigt, og sammen vil i arbejde med at udfærdige produktdokumentation til indkøb. Du får dermed direkte indflydelse på indkøb af de løsninger som kunderne efterspørger. Omgangstonen er fri og uformel og arbejdet er præget af kontakt til såvel som nære kolleger i hele organisationen som leverandører og kunder.

Udover udfærdigelsen af produktgrundlag forventes det, at du arbejder med at vedligeholde og udvikle produktdatabasen, samt deltagelse i udviklingen af nye produkter.

Til den rolle er der brug for en innovativ og selvstændig medarbejder med en solid teknisk forståelse med et bredt materialekendskab og som er vandt til at arbejde efter deadlines.

Om dig

Som person har du et stort drive, du er vedholdende og har en solid teknisk forståelse og et bredt materialekendskab. Du er vant til at arbejde med deadlines, og du ved, at for at komme i mål, er det vigtigt at dit team fungerer optimalt og at du er i stand til at prioritere dine og teamets opgaver.

Du er struktureret, god til at skabe orden og foretrækker direkte kommunikation. Du er jordnær og forretningsorienteret, og du trives i en uformel kultur og med at have flere bolde i luften. Du er god til at se udviklingsmuligheder i forretningen og er villig til at investere i det lange seje træk, for at få tingene til at lykkes.

Den rette kandidat har dokumenteret erfaring inden for områderne:

 • Dokumenteret ledelseserfaring fra lignende stillinger
 • Inventor eller lignende 3D tegneprogrammer
 • Erfaring i et integreret ERP system.
 • Projektledelse enten fra salgsprojekter eller udviklingsprojekter
 • Stærk i Excel og erfaring med optimering af styklister i forhold til internt flow.
 • Udvikling og gennemførelse af projekter i samarbejde med kunder
 • Engelsk er et krav og tysk vil være en stor fordel.
 • Bredde produktprogrammer med mange varianter og vedligehold af disse.
 • Flair og interesse for design

Der skal forventes 15-20 rejsedage om året.

Din ansøgning:

Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores website www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler på tlf.: + 45 26307323

Geografi: Holsted

Kontaktperson: Søren Schøler

Mrk: 307