Business Controller

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har hovedkvarter i Göteborg og produktionsanlæg over hele verden – i Sverige, Frankrig, Tyskland, Polen, USA, Mexico, Brasilien, Indien, Kina og Korea. De mange anlæg rundt omkring i verden producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, rammestyrede dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr

Volvo Entreprenørmaskiner A/S – en innovativ og fremsynet virksomhed

Med over 90 års ekspertise inden for entreprenørmateriel og innovation er Volvo CE på forkant med den teknologiske udvikling. Som den danske virksomhed i koncernen er Volvo Entreprenørmaskiner, med hovedkontor i Taulov, en af de førende enheder af forhandlere i Volvo CE-gruppen og virksomheden er med til at sætte nye standarder for hele branchen.

Gennem begavet arbejdskraft og en high performance kultur tilbydes forretningens kunder de mest intelligente løsninger på markedet. Volvo CE-koncernen og Volvo Entreprenørmaskiner har arbejdet målrettet med udvikling og implementering af strategiske prioriteringer, der omfatter fokus på fleksibel service i verdensklasse, unikke kundetilpassede løsninger samt anvende de mange data på maskiner og processer til fordel for både kunden og forretningen og derved forblive den foretrukne leverandør i branchen.

Nyoprettet nøglefunktion i en international koncern

Med reference til CFO får du ansvaret for at videreudvikle virksomhedens business controlling funktion. Målet med funktionen og dermed med stillingen er at skabe bedre og skarpere business controlling rapportering, og dermed et bedre grundlag for virksomhedens ledere og medarbejdere til at træffe de rigtige beslutninger og optimere drift, produktion mm.

Du får en central rolle i virksomheden og vil have tæt sparring med ledergruppen og økonomiafdelingen, herunder især Financial Controller som du vil sparre med og støtte op omkring ift. aktuelle udfordringer. Du vil have tæt kontakt til IT og resten af organisationen, såvel i den danske enhed og som på tværs af hele Volvo CE-koncernen, omkring behov for og optimering af analyser og rapportering.

Din opgave bliver at identificere, udarbejde og standardisere faste forretningsoptimerende analyser og rapporter samt forskellige ad hoc analyser og rapporter, der kan blive en del af et dashboard. Herudover spiller dit arbejde en væsentlig rolle i processen med at definere og implementere KPI’er. Du står i samarbejde med IT selv for at frembringe de data fra de forskellige systemer du skal bruge til dine analyser og rapporter. Endvidere vil du blive involveret i udviklingen af virksomhedens kommende BI-system.

Om dig

Du har en kommerciel uddannelse på bachelor eller kandidatniveau og du har min. et par års erfaring fra en controlling-funktion fra en produktionsvirksomhed eller fra en virksomhed med en vis kompleksitet. Som person er du udadvendt, engageret og initiativrig. Du har en god forretningsforståelse, stærke analytiske evner og gode kommunikationsfærdigheder.

Du er god til at bevare overblikket, men evner også at grave dig ned i detaljerne, når opgaverne kræver det. Du er positiv og har let ved at tale med kollegaer på alle niveauer. Du trives i en kultur hvor tonen er åben og direkte. Du er nyder at etablere struktur og systematik, og du forstår at prioritere dine opgaver ift. forretningens behov. Du er meget rutineret bruger af Excel og vant til at arbejde med ERP og BI-systemer.  Du behersker dansk og engelsk på forretningsniveau.

Er du klar til en unik mulighed i en attraktiv global koncern?

Du får et spændende og central job rolle i en dynamisk og innovativ virksomhed, der er en del af Volvo koncernen. Virksomhedens kultur indeholder en god blanding af entreprenørånd og den lidt større professionalisme og de lidt mere faste strukturer, der eksisterer i en større koncern.  Denne kombination giver en unik mulighed for at arbejde under faste rammer, men også mulighed for at sætte dit eget præg på processer og systemer og dermed din egen dagligdag. Virksomheden fokus på udvikling og trivsel og er kendetegnet ved at være en attraktiv arbejdsplads.

Din ansøgning

Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores website www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler på tlf.: + 45 26307323

Kontaktperson: Søren Schøler

Geografi: Taulov

Mrk: 309