Strategisk indkøber

FRONTMATEC er en af verdens førende producenter af højkvalitets slagteri- og logistikløsninger til fødevareindustrien.’ Vores varemærker omfatter SFK LEBLANC til svineslagtelinjer og automationskoncepter, NAWI til slagtelinjer for kvæg, kalve og får, og FP LOGISTICS til logistikløsninger. Ved at tilbyde hele spektret af udstyr fra enkeltmaskiner til komplette procesanlæg har FRONTMATEC som sin mission at få mest muligt ud af kødet og dermed skabe maksimal værdi for sine kunder.

Læs mere om Frontmatec

Har du solid erfaring med strategisk indkøb og vil du være med til at sætte nye standarder?

Er du god til tal, kan du lide at forhandle, og formår du at holde hovedet koldt, også når det går stærkt – så er FRONTMATEC og dette job en måske den rigtige mulighed for dig.

 

Med reference til Produktion Manager bliver du indkøbsansvarlig og ansvarlig for et velfungerende team som i dag består af 3 personer. Du får endvidere ansvar for dine egne leverandører, og din hovedopgave bliver at udvikle og sikre det strategiske indkøb på en række områder på tværs af organisationen og inden for de kategorier som du har ansvar for. Herudover kommer du til at arbejde med at udvælge leverandører og vurdere leverandørperformance, ligesom du kommer til at arbejde med cost-out i hele værdikæden. Endvidere skal du løbende vurdere de enkelte kategorier, forhandle priser, kontrakter og ikke mindst foretage de analyser, der sikrer en optimal global sourcing.

Herudover vil du komme til at arbejde med følgende opgaver:

 

  • Optimering af indkøbsprocesser og systembrug
  • Udvikling af kategoristrategier for udvalgte teknologier
  • Forhandling, prisaftaler, kontrakt- og aftaleindgåelse, og dermed være med til at skabe en optimeret Supply Chain for virksomheden
  • Projektdeltagelse
  • Reklamationer

 

Indkøber med erfaring fra teknisk produktions/projektvirksomhed

Din uddannelse er ikke afgørende, det vigtigste er at du er resultatorienteret og at du har erfaring med strategisk indkøb fra en teknisk projektorienteret produktionsvirksomhed. Herudover besidder du teknisk flair og interesse i at arbejde med tekniske produkter og læse tegninger, dokumentation mv. Som person er du nysgerrig, struktureret og analytisk, og du ser en fordel i at udvikle og implementere effektive processer. Det er naturligt for dig at opbygge relationer baseret på tillid og gensidig respekt. Du har et stort personligt drive, og er samtidig en teamplayer. Du er god til at træffe hurtige beslutninger i en travl hverdag, og forstår vigtigheden af deadlines og effektiv prioritering. Du trives med en bred international kontaktflade både eksternt ift. leverandører og internt, hvilket bl.a. omfatter vores datterselskaber i Kina, Canada, USA, Tyskland og Holland. Du er en erfaren bruger af Office-pakken og du har erfaring med at arbejde i erp-systemer eks. Axapta. Du begår dig på både engelsk og tysk på forhandlingsniveau.

Vil du være en del af en international vækstvirksomhed med dansk base?
Du tilbydes en spændende stilling i en virksomhed, der har store ambitioner for vækst. Virksomheden er blandt de absolut førende i branchen og for at fastholde sin position i markedet har FRONTMATEC fokus på udvikling og innovation. Produktudvikling skal være en af de grundsten, der skal skabe grundlag for yderligere ekspansion. Du bliver en del af en uformel organisation og du vil opleve en travl dagligdag i et internationalt miljø. Du få muligheden for at sætte dit aftryk på afdelingens fremtidige resultater og får store muligheder for at udfolde og udvikle dig – både fagligt og personligt – i et inspirerende, trygt og godt arbejdsmiljø.

Din ansøgning:

Finder du dette job interessant, så send dit CV via www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender dit CV fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Marianne M Thomassen på tlf.: + 45 60 70 86 96

Mrk.: 272

Geografi: Sønderjylland

Kontaktperson: Marianne M Thomassen

Bliv ringet op