Salgschef med potentiale til salgsdirektør/CCO – Anonym

Vores kunde er en ung vækst- og entreprenørvirksomhed med lidt over 50 ansatte og med hovedkontor i Storkøbenhavn og egne salgsselskaber i Norge og Sverige. Virksomheden har en stærk vision, klare målsætninger og en veldefineret vækststrategi. Virksomheden leverer løsninger til hele Norden og skaber løsninger, der er målrettet brugerne og som passer ind i omgivelserne. Virksomhedens produkter er udviklet i samarbejde med engagerede kunder og arkitekter. Virksomheden har gennemført en lang række særdeles succesfulde projekter, hvorfor deres produkter og deres service er meget velansete i hele det nordiske marked. Samtidigt har det resulteret i mange glade og tilfredse kunder samt gode referencer. Virksomheden sikrer høj kvalitet gennem hele processen og er en de bedste på markedet til at sikre rettidig og korrekt levering og installation af deres løsninger og produkter. Virksomheden er en velkonsolideret og veldrevet virksomhed, der leverer gode resultater. Herudover er det en udviklingsorienteret og dynamisk virksomhed, hvor der bliver taget hurtige beslutninger.

Kan du skabe vækst gennem salgsledelse, optimering af salgsindsatser og udvikling af nye markeder?
Med reference til den administrerende direktør bliver du en del af ledergruppen. Du får ansvaret for hele virksomhedens afsætning der i dag omfatter Danmark, Norge og Sverige, men nye markeder er en del af virksomhedens vækststrategi. Ligeledes får du ansvaret for at markederne bearbejdes systematisk og strategisk, så vækstmålene for hvert segment indfries. Strategien omfatter på kort sigt vækst på eksisterende markeder, hvor der ligger et stort potentiale og målet er en større markedsandel. På længere sigt, skal du drive udviklingen af nye markeder, herunder analyse og udvikling af markedsstrategier, samt implementering af go-to-market strategier, så virksomhedens ambitiøse vækstmål også på lang sigt indfries.

Du får ansvaret for en organisation på 16 medarbejdere, bestående eksterne sælgere i DK, N og SV, samt BackOffice funktionen. Du bruger det meste af din tid i jobbet på at motivere, lede, udvikle og træne medarbejderne og din succes måles i dine medarbejderes succeser.

Du får ansvaret for det samlede salgsbudget og budgetlægning og du lægger i samarbejde med de enkelte sælgere salgsbudgetter, ligesom du er ansvarlig for måling og opfølgning heraf, så du sikrer at hver enkelt medarbejder når i mål med sine budgetter. Herudover deltager du i kundemøder og andre aktiviteter. Endvidere skal du deltage i sambesøg med de enkelte sælgere, ligesom du gennemfører salgstræning af sælgerne. Du forventes at afholde løbende opfølgningsmøder med de enkelte sælgere.

 

Vil du være en del af en dansk vækstvirksomhed med internationale ambitioner.?
Du har sandsynligvis en længerevarende kommerciel uddannelse på Cand. Merc., HD eller lignende niveau. Herudover har du flere års succesfuld erfaring med internationalt salg og international salgsledelse. Disse erfaringer har giver dig en solid værktøjskasse inden for salgsfaget, samt erfaring med internationalt strategisk salgsarbejde, operationalisering og implementering af salgsstrategier, herunder arbejde med markedsanalyser, udvikling af nye markeder, samt go-to-market strategier.

Du har et højt energiniveau og en stor arbejdskapacitet. Endvidere er du god til at motivere dine kolleger, og du evner at få dine ting gennemført på en god og motiverende, men også krævende måde.

Som person er du analytisk skarp, ligesom du besidder en stærk kommerciel forståelse. Du er både resultat- og handlingsorienteret og du gør det, der skal til, for at nå dine mål. Du behersker salgsarbejdet, lige fra det strategiske til det operationelle, og trives med opgaver på alle niveauer. Du er strategisk tænkende og har en eksekverende arbejdsstil. Herudover arbejder du struktureret og målrettet, og lader dig ikke gå på af modgang. Du har karisma, er en stærk kommunikator, og kan begå dig på alle niveauer. Du kan selvfølgelig begå dig på engelsk og de nordiske sprog, ligesom du er fortrolig med brugen af CRM-systemer.

 

En unik mulighed i en dansk vækstvirksomhed med meget stort potentiale

Du bliver en del af en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, hvor du får en helt central rolle og hvor du i den grad har mulighed for at påvirke og præge den fremtidige vækst og udvikling af virksomheden. Med reference til den særdeles kompetente CEO, kommer du til at sidde tæt på forretningen og beslutningerne. Virksomheden tilbyder dig en attraktiv arbejdsplads, der giver dig gode muligheder for at udfolde og videreudvikle dine talenter og evner. Virksomheden har et godt arbejdsmiljø med gode fysiske rammer, ligesom virksomheden generelt har gode medarbejderforhold.

Bliv ringet op