Maskinkonstruktør – NESBO A/S

NESBO A/S producerer produkter af højeste kvalitet og hele produktprogrammet er specialudviklet til professionelle brugere hos bl.a. kommuner, boligselskaber, entreprenører m.fl. NESBO’s produkter sælges i både Danmark og udlandet og er i dag ejet af GMR maskiner A/S og har en meget stærk position på et specialiseret marked.

Læs mere om NESBO A/S

Kvalitetsorienteret konstruktør med bred kontaktflade

Som NESBO A/S’ konstruktør får du en central rolle i at sikre NESBO’s produkters høje kvalitet. Du bliver en del af en ejerledet virksomhed, der er kendt for sine kvalitetsprodukter og hvor udvikling af nye produkter, samt optimering af eksisterende, er i højsædet, både hos NESBO i Mariager og hos moderselskabet i Horsens. Du får et tæt samarbejde med den tekniske/daglige ledelse og på sigt skal du gerne varetage rollen som ekspert på produktsiden.

I jobbet ligger mange forskellige opgaver, en daglig og tæt kontakt med produktionen og mulighed for indflydelse i et mindre firma. Hovedvægten af opgaverne er teknisk dokumentation, konstruktion og udvikling af nye produkter samt deltage i den daglige drift. Du får mulighed for at forme dit eget arbejde, deltage i messer i ind- og udland samt være garant for, at NESBO fortsat genkendes for sine højkvalitetsprodukter.

NESBO A/S er ejet af GMR maskiner A/S, og er en virksomhed i vækst. NESBO og GMR har også helt klare vækstmål for fremtiden. Som virksomhed er NESBO kendetegnet ved sin uformelle, flade organisation og et stort fokus på godt samarbejde, ansvar og hjælpsomhed. NESBO er økonomisk sund og fungerer i høj grad som et selvstændigt firma i koncernen.

Er du selvstændig, alsidig og socialt anlagt?

Som person er du vandt til at arbejde selvstændig og det er vigtigt for dig at behandle folk ordentligt. Du foretrækker at arbejde med kvalitetsprodukter og arbejde tæt på både ledelsen og produktionen. Du har en positiv indstilling, du motiveres af at finde løsninger på problemer, træffe selvstændige beslutninger og tage ansvar.

Du er måske uddannet maskinkonstruktør, eller har anden relevant uddannelse. Det kan også være du har en håndværksmæssig baggrund med interesse i teknik og design.

Du har solid erfaring med konstruktion og teknisk dokumentation af specialfremstillet udstyr. Du har erfaring med et eller flere CAD programmer, gerne Inventor, og du har et godt blik for IT generelt. Du kan se dig selv i en mindre virksomhed, hvor du kan have flere forskellige hatte på i løbet af en dag – og hvor det er det gode samspil med kolleger og eksterne partnere er i centrum. Hvis du taler tysk på et rimeligt niveau er det en fordel.

NESBO A/S tilbyder et spændende job i en virksomhed hvor frihed under ansvar ikke bare er en talemåde, hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø med respekt for den enkelte og kvalitet er i højsædet.

 

Din ansøgning:

Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via linket øverst og nederst på siden. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra.

Geografi: Mariager

Kontaktperson: Søren Schøler Nielsen

Bliv ringet op