Spørgeskemaresultater Q4 2019

Når vi gør vores arbejde, så vil vi gerne gøre det godt. Jo bedre vi forstår, hvordan vores kunder foretrækker at samarbejde med os, og hvad der er vigtigt for dem, desto bedre vi til at levere og jo mere værdi kan vi tilføre vores kunders virksomheder.

Derfor fremsender vi spørgeskemaer til vores kunder efter endt rekrutteringsforløb, så vi kan få deres vurdering af processen; hvad de synes godt om, og hvad de ikke var helt tilfredse med. Ingen er helt perfekte – heller ikke KARSBERG – så derfor regner vi med, og forventer endda, at vi altid har noget vi kan forbedre.

Når det er sagt, mener vi også at vi er dygtige til det vi gør – nemlig at finde gode kandidater til spændende virksomheder og sikre grundige og præcise vurderinger; af vores kunders behov og af matchet mellem kandidaten og kunden. Men vi kan også blive bedre til at få dette budskab ud, og derfor offentliggør vi resultaterne af vores spørgeskema for det seneste kvartal, i anonymiseret form.

Du kan dermed se vores kunders vurdering af os som samarbejdspartner her:

(tryk her for at åbne pdf)

Tryk på knappen for at lære mere om vores kunder og deres oplevelser:

KUNDEREFERENCER

Læs vores COVID-19 Policy