Business Controller

Med anerkendte kvalitetsbrands som Paslode, SPIT og NKT Fasteners har ITW Construction Products markedets bedste og bredeste produktprogram til alle typer fastgørelsesopgaver i træ, beton, stål og gips. Produkterne er alle som ét designet og produceret med det formål at skabe godt kvalitetsbyggeri.

Produkterne afsættes gennem detailkæder i byggebranchen til såvel professionelle som gør det selv-brugere. Den nordiske salgsorganisation ledes fra Danmark og består af ca. 70 medarbejdere, der supporteres af funktionerne Product Management og Marketing. I alt har ITW Construction Products ca. 285 medarbejdere i Norden, heraf 200 i hovedkvarteret i Middelfart, hvor der også er produktion, distribution, indkøb, m.m. ITW Construction Products er en del af amerikanske ITW Inc., der på verdensplan omsætter for ca. 90 milliarder kr., arbejder i 57 lande og har ca. 48.000 ansatte.  Du kan læse mere om ITW på www.itwbyg.dk.

Unik karrieremulighed – International koncern – Tæt på forretningen

Vil du være den økonomiske og kommercielle sparringspartner for landecheferne i ITW-koncernens salgsselskaber i Norge og Sverige? Så får du en central rolle, hvor du proaktivt skal bidrage med input, analyser mm., der kan forbedre og optimere indsatser og resultater.

Sparringspartner for ledelsen i datterselskaber i Norge og Sverige

Du får reference til head of controlling for UK/Nordic og bliver en del af det danske business controlling team, der består af 3 medarbejdere med hver deres ansvarsområde. Controlling-teamet er en del af økonomi- og IT-afdelingen, der består af 12 medarbejdere fordelt i Danmark og UK.

Udover at agere sparringspartner for ledelsen i Norge og Sverige kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til optimering, effektivisering og automatisering af både forretnings- og systemmæssige processer omkring rapportering og controlling mm. Herudover vil dine opgaver f.eks. omfatte måneds-, kvartals-, samt årsrapportering, regnskabsopfølgning, budget og forecasting, diverse ad hoc-opgaver, ligesom du kommer til at arbejde med compliance. Der vil være 2-3 dages rejseaktivitet om måneden, primært til Norge og Sverige, men enkelte rejsedage til UK kan også forekomme.

Er du nysgerrig og ambitiøs, og har du en proaktiv tilgang til forretningen?

Du har en relevant uddannelse inden for regnskab eller controlling og har som minimum et par års relevant erhvervserfaring. Du har en god forretningsforståelse og trives i en central rolle, hvor du forventes at bidrage proaktivt med at undersøge og analysere forskellige forretningsmæssige sammenhænge og skabe et solidt datagrundlag, der kan medvirke til at træffe de rigtige beslutninger.

Du drives af at være tæt på forretningen, at have indflydelse og af at få afsluttet dine og afdelingens opgaver i rette tid. Du er generelt faglig og analytisk stærk og arbejder struktureret med analyser, data og tal. Som person er du positiv, udadvendt, og trives med at opsøge, sparre med og udfordre dine kollegaer. Du begår dig godt på engelsk i skrift og tale. Derudover er du erfaren bruger af MS Office, ligesom du er vant til at arbejde i og anvende ERP-systemer. Vigtigst for os er det dog, at du har den rette personlighed og har lysten og drivet til at blive en del af en ambitiøs virksomhed i vækst.

Central rolle og stor indflydelse i en international virksomhed med gode karrieremuligheder

Du bliver en del af en målrettet og resultatorienteret organisation, hvor controlling udgør en central rolle, og du vil få stor indflydelse på jobbet og de forretningsmæssige beslutninger. Du får en høj grad af frihed og selvstændigt ansvar i jobbet og mulighed for at være med til at sætte dit præg på arbejdsprocesser, systemer og procedurer i økonomiafdelingen. Derudover kan du se frem til at blive en del af et ambitiøst hold præget af en uformel og respektfuld omgangstone med højt til loftet og godt humør.

ITW-koncernen har en klar ambition om  at udvikle sine egne fremtidige ledere, hvilket giver store muligheder for personlig og faglig udvikling med rum til at udvikle dig i den retning og det tempo du evner og ønsker – hvad enten det er i Danmark og evt. internationalt.

Bliv ringet op