Tegnestuechef

AKVA group er en projekt-, teknologi- og service-partner til Aqua branchen i hele verden. Virksomheden har 1500 ansatte, kontorer i 12 lande og en omsætning på 1,6 mia. DKK i 2017. Virksomheden er børsnoteret og leverer alt fra enkelte komponenter til komplette installationer både indenfor hav-opdræt og indenfor landbaserede løsninger til opdræt af laks. AKVA Group Land Based har det seneste årti oplevet en markant stigning i efterspørgsel af deres landbaserede løsninger til bæredygtig opdræt af laks. Virksomheden leverer lukkede systemer, der indeholder løbende og omfattende rensning af vandmiljøet i systemet. Samtidig stiger størrelsen på de efterspurgte løsninger, hvor de største har en kontraktsum på store 3 cifrede millionbeløb. Samtidig stiller kunderne stadig større krav til bla. projektgennemførelse og forskellige former for dokumentation. Til en nyoprettet funktion i AKVA Group Land Based søges nu:

Læs mere: www.akvagroup.com.

Markedsledende international vækstvirksomhed

Du får reference til Operations Manager og som leder af tegnestuen får du en helt central rolle i virksomhedens drift. Du får således sammen med afdelingen ansvaret for at de rigtige designs og tilhørende dokumentation er klar til rette tid og i rette kvalitet. Afdelingen arbejder med teknisk tegning i både 2D og 3D og dit fokus bliver at sikre en velorganiseret, struktureret og effektiv eksekvering af opgaverne i afdelingen.

Vil du være en del af et væksteventyr i en international projektvirksomhed?

Du bliver leder af afdelingens 17 kompetente medarbejdere, og der er god basis for at løfte funktionen til næste niveau. Endelig skal du sammen med afdelingslederne for Service, projekt og Supply Chain mm. sikre et koordineret og effektivt samarbejde mellem afdelingerne. Udover den daglige ledelse af medarbejderne, der omfatter sparring og vidensdeling i afdelingen, vil din dagligdag bestå af forskellige former for standardisering og optimering, så afdelingen kan få styrket sine systemer og rutiner, så alle har overblik og opgaverne er færdige til tiden. Endvidere kommer du til at bruge tid på opfølgning og ressourceallokering, herunder fordeling og optimal bruge af afdelingens ressourcer. Endvidere er der et nyetableret samarbejder med tegnestuen ved søsterselskabet i Chile, hvor du og resten af den danske afdeling kommer til at arbejde med oplæring og udvikling af de chilenske tegnere, der løbende kommer til Danmark.

Brænder du for at skabe struktur og udvikle effektive processer?

Du har en relevant teknisk uddannelse og har stor erfaring med industrielt teknisk design. Du er superbruger på Inventor eller tilsvarende CAD system. Herudover kender du til PDM systemer som eks. Vault eller Naviworks. Har du erfaring med Plant 3D eller AutoCAD P&ID vil det være en fordel. Herudover har du mindst et par års ledelseserfaring. Som person har du et stort drive, du er vedholdende og har en solid teknisk forståelse. Du er vant til at arbejde med deadlines, og du ved at for at komme i mål, er det vigtigt at dine teams fungerer optimalt og at du er i stand til at prioritere dine og dit teams opgaver. Din lederstil er naturlig, åben og positiv. Du er struktureret, god til at skabe orden og foretrækker direkte kommunikation. Du er jordnær og forretningsorienteret, og du trives i en uformel kultur og med at have flere bolde i luften. Du behersker engelsk i skrift og tale. Der forventes et begrænset antal rejsedage om året.

Du tilbydes:

Du bliver en del af en velkonsolideret international virksomhed, der har været igennem en stærk vækst – en vækst der forventes at fortsætte de kommende år. Du får en central rolle i videreudviklingen af medarbejderne og afdelingen, så afdelingen er gearet til at matche nutidens og fremtidens krav fra kunderne. Du bliver en del af en velfungerende og kompetent organisation, hvor der er plads til både faglig og personlig udvikling af dig selv og dine medarbejdere.