Værkfører

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har hovedkvarter i Göteborg og produktionsanlæg over hele verden, der producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr. Volvo CE Danmark er en af koncernens førende forhandlere og leverer nogle af markedets mest intelligente og innovative løsninger og er med til at sætte nye standarder i hele branchen.

Teknisk leder til innovativ servicefunktion

Som Værkfører bliver en vigtig del af VOLVO Entreprenørmaskiners serviceteam, hvor du får det ledelsesmæssige ansvar for de 21 dygtige serviceteknikere, der fungerer som mobile værksteder for VOLVO Entreprenørmaskiners kunder i Vestdanmark. Med reference til Service Manager bliver du en del af en anerkendt virksomhed med et stærkt fællesskab og et stærkt brand, der yder en innovativ og professionel service.

Om Jobbet

Du får din daglige gang på kontoret i Taulov. Sammen med værkførerteamet bliver du ansvarlig for planlægning af service, reparationer og vedligehold og som VOLVO Entreprenørmaskiners nye værkfører er du ansvarlig for de 21 vest-teknikere besøg hos kunderne. Derudover får du til opgave at:

  • Afholdelse af teknikker-møder
  • Ledelsesmæssig opfølgning (løbende performance-samtaler mm.)
  • Administrative opgaver, herunder budgetopfølgning
  • Samarbejde med Service Manager og teknikkerne om opbygningen af nye mobile service-enheder
  • Support til både kunder og teknikkerne i marken

Dit mål bliver at drive et velfungerende team og skabe balancen mellem optimal kapacitetsudnyttelse, oppetid og trivsel i teamet.

Om dig

Du har en teknisk baggrund (maskinmester, mekaniker etc.) med minimum 3 års ledelseserfaring, gerne fra en traditionel værkførerstilling. Du har erfaring med planlægning af servicebesøg og du har en analytisk og professionel tilgang til driften. Du anvender IT som en naturlig del af din hverdag og du trives med at tale engelsk.

Som person er du god til at træffe beslutninger, lede mennesker og engagere andre. Du er robust og motiveres af at strukturere, planlægge og lede opgaver og aktiviteter. Du trives med åben og direkte kommunikation og du vil gerne indgå i et stærkt fællesskab hvor der er højt til loftet og en travl hverdag.