Full Stack Webudvikler

Eltwin blev grundlagt i 1976 og er specialiseret indenfor styring og regulering elektriske motorer. Med base i Risskov ved Aarhus, og knap 300 medarbejdere i DK, Polen og Australien, udvikler og producerer Eltwin Group innovative, energieffektive produkter og systemløsninger af højeste kvalitet. Eltwin Group har siden 2012 været en del af NIBE Group.

Brænder du for at udvikle software og vil du gøre en forskel for en ambitiøs vækstvirksomhed?

Som Full Stack Webudvikler designer og programmerer du digitale løsninger i systemer på tværs af organisationen i både Danmark og udlandet. Du bliver drivkraften i udviklingen af applikationer og moduler til Eltwins nye IT-platform, der skal sikre, at Eltwin har verdens bedste processer.

Du bliver en del af et stærkt fællesskab og vil arbejde tæt samarbejde med den ansvarlige projektleder og et mindre team i IT-afdelingen, hvor der arbejdes web-baseret, primært i objekt-orienteret PHP, MySQL, SQL, HTML, CSS og JavaScript.

I Eltwin er der en uformel tone i hverdagen og kulturen er præget af et stort engagement og fokus på høj kvalitet, samfunds- og miljøansvar og personlig udvikling. Den flade organisationsstruktur gør, at der ikke er langt fra tanke til handling. Derfor går nye applikationer også hurtigt live – og du får derfor en unik mulighed for at gøre en stor forskel for virksomhedens i alt ca. 300 medarbejdere.

Du får en central rolle med spændende opgaver og stor indflydelse på forretningens fremtid og du får hands-on erfaring med udvikling og håndtering af komplekse og afgørende systemer – i en international vækstvirksomhed, hvor der er fokus på balance og fleksibilitet i arbejdslivet, på et ansvarligt og sundt arbejdsmiljø og en stærk tilgang til CSR.

Om Jobbet

Du vil arbejde med programmering i både frontend og backend og du vil primært arbejde Eltwins IMS et projekt.

Projektet handler om udviklingen af et proprietært system, der er database over og et værktøj til organisering og strukturering af virksomhedens væsentligste processer.

IMS-systemet er dermed et framework til komplet overblik over ændringer, faser og forandringer mm. I hele virksomheden. Her vil du lære en masse om kvalitetsstyring og ledelsessystemer mens du arbejder i, og udvikler, f.eks. Non Conformance Report-systemer el.lign.

Derudover vil du f.eks. også komme til at arbejde med optimering af nuværende undersystemer, forebyggende vedligehold gennem overvågning, opdatering af det nuværende ERP-system og implementering af integrationen mellem IMS og ERP, eller et nyt Costumer Relationship Management-system – og generel opsamling og anvendelse af metadata.

Om dig

Du er selvstændig og trives på en arbejdsplads med højt humør og en uformel tone. Du har evnen til at få ting til at ske og du arbejder struktureret. Du har en god portion humor og er generelt positiv og målrettet.

Du er muligvis uddannet datalog eller lign., men det vigtigste er, at du har solidt kendskab til, og har arbejdet professionelt med:

  • PHP
  • SQL el. MySQL
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript

Det er en fordel hvis du erfaring med programmering i et IMS system, men ikke et krav. Hvis du ikke har erfaring med SCRUM, er det også vigtig, at du har interessen. Derudover er det også en fordel, hvis du har kendskab til:

  • Sikkerhed
  • Git
  • MS Servers
  • IIS
  • Exchange

Du tilbydes

Du får mulighed for at blive en del af en spændende rejse med nogle dygtige, positive kolleger med mange forskellige fagligheder og en uformel atmosfære i en virksomhed der har høje ambitioner. Du tilbydes en konkurrencedygtig løn og en række andre fordele som morgenmad, en stærk personaleforening og fleksible arbejdstider.

Bliv ringet op