Interview med Henrik Torp fra Volvo Entreprenørmaskiner: KARSBERG indfrier vores forventninger hver eneste gang

Volvo Entreprenørmaskiner har været kunde hos KARSBERG igennem flere år. Vi har taget en snak med Henrik Torp, Head of Retail Operations Denmark for Volvo Entreprenørmaskiner, for at få et indblik i hans erfaringer vores langvarige samarbejde, og hvordan det har været med til at forme Volvo Entreprenørmaskiner.

Et tæt samarbejde, der har stået på igennem flere år

Henrik Torp har været chef for Volvo Entreprenørmaskiner igennem de seneste to år. Til daglig sidder Henrik med ledelsen af Volvo Entreprenørmaskiner, som omfatter arbejdsopgaver som strategiarbejde, kundepleje og personaleledelse. Igennem sit virke har Henrik skulle samarbejde tæt med KARSBERG gennem de seneste år.

”Mit navn er Henrik Torp. Jeg har været hos Volvo Entreprenørmaskiner i nu to år og blev i øvrigt selv rekrutteret af KARSBERG. Samarbejdet med KARSBERG har altså stået på i flere år – og også før jeg selv kom til. Til daglig er min fineste opgave at lede virksomheden. Herigennem har jeg haft en tæt dialog med KARSBERG, der hjælper os med at rekruttere de helt rigtige kandidater.”

Om samarbejdet med KARSBERG fremhæver Henrik særligt dialogen med Allan Karsberg – CEO og Senior Consultant hos KARSBERG:

”Allan Karsberg, som er vores kontaktperson, har jeg brugt rigtig meget tid sammen med. Stort set hele vores salgsafdeling er skiftet ud, siden jeg kom til. Allan og jeg har en virkelig god kemi, og Allan leverer kandidater til os. Vi har bygget en rigtig god relation op sammen, og qua vores tætte samarbejde har Allan fået et grundigt kendskab til Volvo Entreprenørmaskiner. Når jeg fx siger, at jeg skal bruge en ny sælger til Region Syd, jamen så ved han nøjagtig, hvad jeg taler om.”

Når forventninger indfries hver eneste gang

Henrik beskriver KARSBERG som en seriøs og meget professionel virksomhed, der indfrier hans forventninger hver eneste gang.

”Jeg ser KARSBERG som en meget seriøs og professionel virksomhed. Hvis ikke de kunne indfri vores ønsker og forventninger hver eneste gang, ville vi ikke have blevet så mange år, men det gør de jo. Relation er vigtig og giver taletid, men det giver ikke ordrer. Derfor skal man levere, og det gør KARSBERG. De indfrier mine forventninger – hver eneste gang. Samtidig har vi mange kontaktflader med dem. Faktisk benytter hele vores ledergruppe sig af KARSBERG.”

Henrik fortsætter:

”Der, hvor jeg var førhen, plejede jeg at rekruttere selv. En af ulemperne ved dette er, at du ikke kommer i dybden med fx tests. Det var mere mund til mund. Og da jeg har et stort netværk, var det også relativt nemt. Men det er godt at få fire øjne på via et rekrutteringsbureau som KARSBERG. Det vil jeg anbefale alle større virksomheder. KARSBERG specifikt ser jeg som omhyggelige og yderst professionelle. Samtidig er relationen en, man gør sig fortjent til – ift. KARSBERG føler jeg aldrig, at vi bliver taget for givet.”

Hos KARSBERG glæder vi os lige så meget over samarbejdet som Henrik, og vi ser frem til et fortsat lukrativt samarbejde fremadrettet.

Bliv ringet op