Hils på Anne Willemoes, som er en del af vores stærke advisory board

I dette indlæg stiller vi skarpt på Anne Willemoes, der efter mange år som leder og masser af beskæftigelse med rekruttering endte som en del af KARSBERG. Læs, hvordan Annes KARSBERG-relation, der startede helt tilbage i 2011, for to år siden endte ud i en tilknytning til advisory boardet.

Mange års beskæftigelse med rekruttering

Med arbejde inden for branding og marketing i mere end 20 år – herunder 15 år med lederarbejde og stillinger som marketingchef i blandt andet store internationale virksomheder som LINAK og Olympus – har rekruttering fyldt store dele af Annes erhvervsliv. Anne beskriver:

”Med over 15 års erfaring med lederskab har jeg lært, hvor afgørende det er at sammensætte det rigtige hold af medarbejdere, og hvor afgørende rekruttering er for at opbygge stærke teams. Jeg ved, hvor meget det betyder at finde den helt rette person. Rekruttering tager jo vildt lang tid, så jo mere man kan afsætte til et rekrutteringsbureau, jo bedre.”

Efter en lang karriere inden for marketing og lederskab valgte Anne for tre år siden at gå selvstændigt og engagere sig inden for tre arbejdsområder – nemlig bestyrelses- og advisory board-arbejde, konsulentopgaver inden for marketing samt mentorarbejde for startups.

Et første møde med KARSBERG

Første kontakt mellem Anne og KARSBERG opstod i 2011, hvor Anne skulle flytte fra København til Aarhus. I denne forbindelse søgte Anne et job, hvor CEO hos KARSBERG, Allan Karsberg, stod for rekrutteringen:

”Jamen mit første møde med KARSBERG skete i forbindelse med mit jobskifte til LINAK, hvor Allan var ansvarlig for rekrutteringen. Her havde jeg opfattelsen af, at det var en virkelig god og behagelig rekrutteringsproces hele vejen igennem.”

Faktisk var Annes opfattelse af rekrutteringsprocessen så god, at Anne endte med at benytte sig af Allan og KARSBERGs hjælp i forbindelse med hendes egne rekrutteringer som marketingchef hos LINAK:

”I forbindelse med min egen rekruttering til LINAK fik jeg jo afprøvet ’produktet’ og synes, at det var en virkelig god proces. Derfor var det også oplagt for mig at benytte KARSBERG i forbindelse med de ansættelser, jeg selv skulle gennemføre for LINAK”.

Anne måtte være en del af advisory boardet hos KARSBERG

Som en del af tilværelsen som selvstændig startede Anne for to år siden med at arbejde med bestyrelse og advisory boards. Dette omfattede i første omgang en del kold canvas til hendes netværk. En snak med Allan Karsberg førte i sidste ende til et tilbud til Anne om at blive en del af advisory boardet hos KARSBERG. Annes ja til denne beslutning om at tilslutte sig KARSBERG var helt naturlig. Anne beskriver:

”Jeg syntes, det kunne være virkelig spændende at blive en del af KARSBERG. Det optager mig rigtig meget, at mennesker har det godt, og det er jo omdrejningspunktet i alt, hvad KARSBERG foretager sig.”

Foruden det store fokus på arbejdsglæde havde Annes opfattelse af KARSBERG som værende grundig stor indflydelse på hendes beslutning om at blive en del af rekrutteringsvirksomheden.

”KARSBERG bruger rigtig meget tid i search-processen. Og når den er klaret, så bruger de rigtig mange ressourcer på at følge kandidaten tæt i onboardingprocessen. Det her med at følge op og sikre, at kandidaten falder godt på plads og har det godt, så alle misforståelser, skævheder, opstartsvanskeligheder osv. kan blive bragt på plads. KARSBERG er virkelig gode til at ansætte folk, der bliver.”

Hos resten af KARSBERG glæder vi os lige så meget over samarbejdet med Anne Willemoes og ser frem til flere gode år.

Bliv ringet op