FINANS OG ØKONOMI

De senere år har der været generelt i dansk erhvervsliv været øget fokus på økonomifunktionen. Der har bla. været øget fokus på økonomiafdelings funktion som forretningssupporterende funktion, der gennem analyser og business controlling og faktuelle grundlag giver ledelse et grundlag til at træffe bedre beslutninger. Også økonomiafdelingen rolle som en del af forretningsudviklingen har har særligt i økonomiledelsesfunktionen fået øget opmærksomhed de senere år. Dette fokus har givet en øget efterspørgsel efter bla. business controllere og BI-medarbejdere. Det har også betydet at mange virksomheder, har stillet nye og større krav til de tungere stillinger som CFO, økonomidirektør mm. Hos KARSBERG har vi meget stor erfaring med rekruttering til økonomifunktionen og vi vil ikke tøve med at kalde os for eksperter, når det drejer sig om search og rekruttering af ledere og specialister inden for økonomi.

KARSBERGs brede erfaring har sikret de rigtige ansættelser til stillinger som f.eks. CFO, økonomidirektør, økonomichef, regnskabschef, bogholder, business- og financial controller, BI-manager, BI-konsulent.

``Vi har været tilfredse med KARSBERG siden vores første samarbejde, og det er efterhånden blevet til omkring ti ansættelser. KARSBERG har en forståelse for vores forretning og den virksomhed, vi driver. Alle de ti medarbejdere, KARSBERG har hjulpet os med at vælge, er stadig ansat den dag i dag, så vi er meget tilfredse.``

Jens Vinther Divisionsdirektør, Skiold A/S

``Jeg har været involveret i ansættelser, hvor vi har benyttet KARSBERG til at screene ansøgere og efterfølgende gå i dybden med udvalgte kandidater. KARSBERGS tilgang til opgaven er meget professionel og personanalyserne af kandidaterne rammer meget præcist. Med mange og varierende spørgeteknikker formår KARSBERG altid at komme ind under facaden af kandidaterne. En ligefrem og åben kommunikation mellem os og KARSBERG gør, at der ikke er tvivl om hvilke til- og fravalg vi gør, når vi træffer afgørelse om den endelige ansættelse. – Jeg kan kun varmt anbefale KARSBERG som sparringspartner ved nyansættelser.``

Kurt Henriksen Sales Manager, Skjold A/S

``Beckhoff Automation ApS har i en årrække arbejdet sammen med KARSBERG, som vi har brugt som samarbejdspartner i forbindelse med rekrutterings- og HR-opgaver. Vi har været særdeles glade for samarbejdet. Allan & Co er fantastisk gode til at sætte sig i vores sted og grundlæggende forstå vores DNA, hvilket er nøglen til succes når der skal rekrutteres. Netop det, evnen til at nå helt ind under huden og opnå en dybere forståelse af både kandidater og virksomhed, og dermed analysere om der er et match, som kan give et langt 'ægteskab', er essentielt for os. Jeg kan på det varmeste anbefale KARSBERG.``

Michael Nielsen CEO, Beckhoff Automation

“After many years in the automotive business, working across different organisations and countries, I have come to the conclusion that recruiting most likely is the single most important thing we as leaders do. A successful recruitement will give the company continuous benefits in the same way as an unfortunate recruitment will deliver continuous bad results and a dissatisfied employee.

With this recognition, we invest in the recruitement process and one of our suppliers is Karsberg who 100% has delivered on all our expectations to a professional requiting company. However, what made Karsberg stand out in the crowd was in particular two things: Firstly, the willingness to carefully listen to our needs as a client and to utilise this information in the requiting process.Secondly, the close alignment to our culture and beliefs, an employee who is motivated, empowered and respected will deliver better results.

Karsberg has been an excellent fit for us”

Arne Knaben Managing Director, VOLVO Construction Equipment Norway

``I godt, trygt og givtigt samarbejde med Karsberg har vi modtaget en uvurderlig sparring i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til vores virksomhed. Fra indledende samtaler til endelig ansættelse fornemmede vi hurtigt en tryghed gennem hele processen. Vi anbefaler derfor på det varmeste et samarbejde med Karsberg når der er behov for en sikker rekrutteringsproces.``

Malene Darre HR Manager, Eltwin A/S

``Særligt stillingerne, hvor ansvaret er stort, og hvor kandidaterne skal kunne noget ekstra, er svære at rekruttere. Det er derfor dejligt at overlade det til KARSBERG: Så får man den eksperthjælp, der skal til, og vi får en god og faglig sparring om kandidaternes profiler sat op mod hinanden. Vi kan godt diskutere det internt, men nogle gange kan man blive forblændet eller overse nogle vigtige elementer. Så det handler meget om den tryghed, det giver os at bruge KARSBERG som sparringspartner. I dag går det forrygende. Det kører bare, og det har været en fornøjelse at være gennem processen.``

Thomas Skovbjerg Technical Manager, LINAK Danmark

``Jeg har været igennem et spændende ansættelses forløb hos Karsberg. I en ansættelse er det jo ikke udelukkende firmaets interesser og krav der skal tilgodeses, det er ligeså meget det at finde en kandidat som passer ind til kravene og opgaverne virksomheden står overfor at skal have løst, som det er at kandidaten passer ind i firmaet, og firmaet passer til kandidaten. Derudover skal kandidaten også kunne se virksomheden passe ind i egne krav og forventninger. Her er Karsberg den helt rigtige konsulent at have med indover, alle detaljer bliver gennemgået nøje, og personlighederne fra både virksomheden og kandidaten bliver sat i højsædet. På det personlige plan, bliver begge parter også sat sammen, for at sikre at både kandidat og virksomhed er gode for hinanden, i et fremtidigt samarbejde. Jeg kan anbefale at gå igennem Karsberg, om man er på den ene side af bordet, eller den anden, så er Karsberg en meget proffesionel partner, til at skabe det helt rigtige for begge parter.``

Viggo Clausen Sales Engineer, Beckhoff Automation

``Jeg fik god sparring I tvivlstilfælde. Godt forarbejde i forhold til afdækning af kandidater fik mig gjort skarp på hvad jeg skulle bruge, meget fint med hjælpen til sidste udvælgelsesproces. Også med hensyn til betragtninger om social kapital.``

Jane Gøransson Driftschef, VOLVO Entreprenørmaskiner

Få hjælp til rekruttering økonomi

Ved os kan du få hjælp til rekruttering, når det gælder økonomi stillinger for det kan være, du søger hjælp til rekruttering til stillinger som økonomidirektør, business og finance controller. Som virksomhed er I garanteret et rekrutteringsbureau, der altid laver en grundig og gennembearbejdet rekrutteringsproces, for at kunne finde de bedste kandidater til stillingen. For vi ved hvor afgørende det er hurtigst muligt at finde de rette medarbejdere.

Fordele ved at outsource økonomi rekruttering

Vi har stor erfaring med at rekruttere ledere og specialister indenfor økonomi. Netop fordi virksomheders økonomiafdelingen stadig spiller en større rolle, når det gælder selve forretningsudviklingen, er der nu en øget efterspørgsel efter controllere og BI-medarbejdere. Dette kan vi hjælpe med.

Ved at outsource selve rekrutteringsforløbet kan I som virksomhed spare både tid og penge, og dette betyder at I som virksomhed kan koncentrere jer om selve kerneproduktet.

Så vil vi koncentrere os om at finde de kompetente medarbejdere, der skal til samtale ved jer.

Når I som virksomhed vælger at få hjælp til rekruttering, indledes der altid med en opklarende samtale. Dette gør vi for at finde ud af hvilken stilling det drejer sig om, samt hvilke forventninger og behov der ønskes dækket, i forhold til rekruttering af den nye medarbejder.

Vi har blandt andet hjulpet Volvo Entreprenørmaskiner A/S med at finde en Business Controller, og ved denne opgave blev der defineret hvilke kompetencer og hvilket erfaringsgrundlag den nye medarbejder skulle besidde. Derefter kunne det meget konkrete stillingsopslag laves, for senere at starte selve rekrutteringsprocessen.

Ligeledes har vi hjulpet Forbo Siegling med at finde Financial Controller, og der blev også rekrutteret en regnskabschef til Volvo Construction Equipment.

Alle cases og dermed stillingsbeskrivelserne kan findes her på siden, og det kan give jer inspiration til, hvordan rekrutteringsprocessen kan løses.

Få styr på finans rekruttering

Lad os hjælpe jer med rekruttering økonomi så I kan få besat den eller de ledige stillinger i økonomiafdelingen. Så behøves I ikke tænke på rekruttering økonomi.

Når den indledende dialog om selve rekrutteringen er overstået, vil vi også løbende opdatere jer med hvordan den videre proces foregår, for vi ved hvor vigtigt, det er at vores kunder er velinformerede i forhold til hele processen med rekruttering af medarbejdere. Når vi arbejder med rekruttering økonomi er der tale om et essentielt område i selve virksomheden, og hvis der ikke er styr på selve håndteringen af økonomien, kan det have fatale konsekvenser for jer som virksomhed. Derfor er det afgørende, at vi altid finder de mest kompetente og erfarne medarbejdere til rekruttering økonomi.

Book samtale vedrørende rekruttering finans

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde ud af jeres behov for rekruttering af medarbejdere.

Vi har den nødvendige erfaring og de relevante kompetencer til at håndtere jeres rekrutteringsproces, så vi dermed kan sørge for et godt match mellem jer som virksomhed, og de medarbejdere der har de rette kompetencer. Ved at bruge os som rekrutteringsbureau er I altid sikret en grundighed og en høj faglighed, når vi hjælper jer med at finde medarbejdere.