FINANS OG ØKONOMI

De senere år har der været generelt i dansk erhvervsliv været øget fokus på økonomifunktionen. Der har bla. været øget fokus på økonomiafdelings funktion som forretningssupporterende funktion, der gennem analyser og business controlling og faktuelle grundlag giver ledelse et grundlag til at træffe bedre beslutninger. Også økonomiafdelingen rolle som en del af forretningsudviklingen har har særligt i økonomiledelsesfunktionen fået øget opmærksomhed de senere år. Dette fokus har givet en øget efterspørgsel efter bla. business controllere og BI-medarbejdere. Det har også betydet at mange virksomheder, har stillet nye og større krav til de tungere stillinger som CFO, økonomidirektør mm. Hos KARSBERG har vi meget stor erfaring med rekruttering til økonomifunktionen og vi vil ikke tøve med at kalde os for eksperter, når det drejer sig om search og rekruttering af ledere og specialister inden for økonomi.

KARSBERGs brede erfaring har sikret de rigtige ansættelser til stillinger som f.eks. CFO, økonomidirektør, økonomichef, regnskabschef, bogholder, business- og financial controller, BI-manager, BI-konsulent.

``Vi oplevede at konsulenten kunne se/spotte nogle træk, som var vigtige, men som vi, som virksomhed, overså. Ydermere synes vi, at konsulenten var god til at stille nogle uddybende spørgsmål i forbindelse med interviews og dermed berige informationen.``

Marina Berg CFO, Forbo Siegling Danmark (2019)

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER