FINANS OG ØKONOMI

De senere år har der været generelt i dansk erhvervsliv været øget fokus på økonomifunktionen. Der har bla. været øget fokus på økonomiafdelingen som forretningssupporterende funktion, der gennem analyser og business controlling og faktuelle grundlag giver ledelse et grundlag til at træffe bedre beslutninger. Også økonomiafdelingen rolle som en del af forretningsudviklingen har har særligt i økonomiledelsesfunktionen fået øget opmærksomhed de senere år. Dette fokus har givet en øget efterspørgsel efter bla. business controllere og BI-medarbejdere. Det har også betydet at mange virksomheder, har stillet nye og større krav til de tungere stillinger som CFO, økonomidirektør mm. Hos KARSBERG har vi meget stor erfaring med rekruttering til økonomifunktionen og vi vil ikke tøve med at kalde os for eksperter, når det drejer sig om search og rekruttering af ledere og specialister inden for økonomi.

KARSBERGs brede erfaring har sikret de rigtige ansættelser til stillinger som f.eks. CFO, økonomidirektør, økonomichef, regnskabschef, bogholder, business- og financial controller, BI-manager, BI-konsulent.

I godt, trygt og givtigt samarbejde med Karsberg har vi modtaget en uvurderlig sparring i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til vores virksomhed. Fra indledende samtaler til endelig ansættelse fornemmede vi hurtigt en tryghed gennem hele processen. Vi anbefaler derfor på det varmeste et samarbejde med Karsberg når der er behov for en sikker rekrutteringsproces.

Malene Darre
HR Manager, Eltwin A/S

Få hjælp til rekruttering økonomi

Ved os kan du få hjælp til rekruttering, når det gælder økonomi stillinger for det kan være, du søger hjælp til rekruttering til stillinger som økonomidirektør, business og finance controller. Som virksomhed er I garanteret et rekrutteringsbureau, der altid laver en grundig og gennembearbejdet rekrutteringsproces, for at kunne finde de bedste kandidater til stillingen. For vi ved hvor afgørende det er hurtigst muligt at finde de rette medarbejdere.

Fordele ved at outsource økonomi rekruttering

Vi har stor erfaring med at rekruttere ledere og specialister indenfor økonomi. Netop fordi virksomheders økonomiafdelingen stadig spiller en større rolle, når det gælder selve forretningsudviklingen, er der nu en øget efterspørgsel efter controllere og BI-medarbejdere. Dette kan vi hjælpe med.

Ved at outsource selve rekrutteringsforløbet kan I som virksomhed spare både tid og penge, og dette betyder at I som virksomhed kan koncentrere jer om selve kerneproduktet.

Så vil vi koncentrere os om at finde de kompetente medarbejdere, der skal til samtale ved jer.

Når I som virksomhed vælger at få hjælp til rekruttering, indledes der altid med en opklarende samtale. Dette gør vi for at finde ud af hvilken stilling det drejer sig om, samt hvilke forventninger og behov der ønskes dækket, i forhold til rekruttering af den nye medarbejder.

Vi har blandt andet hjulpet Volvo Entreprenørmaskiner A/S med at finde en Business Controller, og ved denne opgave blev der defineret hvilke kompetencer og hvilket erfaringsgrundlag den nye medarbejder skulle besidde. Derefter kunne det meget konkrete stillingsopslag laves, for senere at starte selve rekrutteringsprocessen.

Ligeledes har vi hjulpet Forbo Siegling med at finde Financial Controller, og der blev også rekrutteret en regnskabschef til Volvo Construction Equipment.

Alle cases og dermed stillingsbeskrivelserne kan findes her på siden, og det kan give jer inspiration til, hvordan rekrutteringsprocessen kan løses.

Få styr på finans rekruttering

Lad os hjælpe jer med rekruttering økonomi så I kan få besat den eller de ledige stillinger i økonomiafdelingen. Så behøves I ikke tænke på rekruttering økonomi.

Når den indledende dialog om selve rekrutteringen er overstået, vil vi også løbende opdatere jer med hvordan den videre proces foregår, for vi ved hvor vigtigt, det er at vores kunder er velinformerede i forhold til hele processen med rekruttering af medarbejdere. Når vi arbejder med rekruttering økonomi er der tale om et essentielt område i selve virksomheden, og hvis der ikke er styr på selve håndteringen af økonomien, kan det have fatale konsekvenser for jer som virksomhed. Derfor er det afgørende, at vi altid finder de mest kompetente og erfarne medarbejdere til rekruttering økonomi.

Book samtale vedrørende rekruttering finans

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan finde ud af jeres behov for rekruttering af medarbejdere.

Vi har den nødvendige erfaring og de relevante kompetencer til at håndtere jeres rekrutteringsproces, så vi dermed kan sørge for et godt match mellem jer som virksomhed, og de medarbejdere der har de rette kompetencer. Ved at bruge os som rekrutteringsbureau er I altid sikret en grundighed og en høj faglighed, når vi hjælper jer med at finde medarbejdere.