REKRUTTERING & HEADHUNTING AF LEDERE & SPECIALISTER INDENFOR

HR

Som headhunting- og rekrutteringsfirma hjælper Karsberg din virksomhed med at finde, vurdere og ansætte HR-medarbejdere. Vi ser det som vores vigtigste opgave at finde den bedst egnede kandidat til din virksomhed, og vi arbejder derfor med en systematisk og professionel rekrutteringsproces med fokus på et højt niveau af faglighed.

Hos Karsberg er vi bevidste om, hvor vigtig HR er i enhver virksomhed, og hvor stor betydning en velfungerende HR-afdeling har for, at virksomheden fungerer indbyrdes og dermed leverer de ønskede resultater. Derfor står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at rekruttere markedets dygtigste HR-medarbejdere, så din HR-afdeling kan optimeres bedst muligt.

Vi tager udgangspunkt i en overbevisning om, at en HR-afdeling skal opfylde en række behov i en moderne virksomhed. Det indebærer eksempelvis at agere sparringspartner for ledelsen, være drivkraft for forandringer, og ikke mindst arbejde på at ansætte og udvikle medarbejdere. Alt dette kræver naturligvis kompetente HR-chefer, HR-konsulenter og HR-medarbejdere, og dem er vi hos Karsberg godt klædt på til at rekruttere for dig.

Som rekrutteringsfirma med ekspertise i HR-rekruttering har Karsberg udviklet en systematisk og professionel rekrutteringsproces, som vi bruger i arbejdet på at finde den rette kandidat til enhver stilling. Vi lader derfor aldrig tilfældighederne råde, når vi skal finde en HR-medarbejder til din virksomhed. Vores proces indledes med en grundig afklaring af din virksomhed. Dette gøres for at klarlægge hvilken type HR-medarbejder, der er brug for i din virksomhed, samt hvilke krav og behov vedkommende skal opfylde. Det giver os et nyttigt indblik i hvilken profil, der skal til for, at ansættelsen bliver succesfuld. Når vi udvælger mulige kandidater til din virksomhed, gøres det på baggrund af interviews, referencer og andre relevante informationer, som bidrager til at skabe et helhedsbillede af hver enkel kandidat. Det giver os det bedste grundlag for at rekruttere dine fremtidige HR-medarbejdere.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Karsberg kan hjælpe dig i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere i din virksomhed, så kontakt os gerne allerede i dag. Vores dygtige og engagerede medarbejdere brænder for at rådgive og hjælpe din virksomhed med at rekruttere de helt rette HR-medarbejdere.

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER