IT

KARSBERGs indgående kendskab til IT-branchen sikrer din virksomhed en professionel proces og den bedste kandidat til stillingen og vi har rekrutteret mange forskellige stillingskategorier f.eks. CIO, IT-direktør, IT-chef, ERP-specialist.

Vi kender markedet og den særlige viden og de specielle kompetencer erhvervslivet efterspørger hos IT-medarbejdere på alle niveauer.

``I godt, trygt og givtigt samarbejde med Karsberg har vi modtaget en uvurderlig sparring i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til vores virksomhed. Fra indledende samtaler til endelig ansættelse fornemmede vi hurtigt en tryghed gennem hele processen. Vi anbefaler derfor på det varmeste et samarbejde med Karsberg når der er behov for en sikker rekrutteringsproces.``

Malene Darre HR Manager, Eltwin A/S

“After many years in the automotive business, working across different organisations and countries, I have come to the conclusion that recruiting most likely is the single most important thing we as leaders do. A successful recruitement will give the company continuous benefits in the same way as an unfortunate recruitment will deliver continuous bad results and a dissatisfied employee.

With this recognition, we invest in the recruitement process and one of our suppliers is Karsberg who 100% has delivered on all our expectations to a professional requiting company. However, what made Karsberg stand out in the crowd was in particular two things: Firstly, the willingness to carefully listen to our needs as a client and to utilise this information in the requiting process.Secondly, the close alignment to our culture and beliefs, an employee who is motivated, empowered and respected will deliver better results.

Karsberg has been an excellent fit for us”

Arne Knaben Managing Director, VOLVO Construction Equipment Norway

``Beckhoff Automation ApS har i en årrække arbejdet sammen med KARSBERG, som vi har brugt som samarbejdspartner i forbindelse med rekrutterings- og HR-opgaver. Vi har været særdeles glade for samarbejdet. Allan & Co er fantastisk gode til at sætte sig i vores sted og grundlæggende forstå vores DNA, hvilket er nøglen til succes når der skal rekrutteres. Netop det, evnen til at nå helt ind under huden og opnå en dybere forståelse af både kandidater og virksomhed, og dermed analysere om der er et match, som kan give et langt 'ægteskab', er essentielt for os. Jeg kan på det varmeste anbefale KARSBERG.``

Michael Nielsen CEO, Beckhoff Automation

``Jeg har været involveret i ansættelser, hvor vi har benyttet KARSBERG til at screene ansøgere og efterfølgende gå i dybden med udvalgte kandidater. KARSBERGS tilgang til opgaven er meget professionel og personanalyserne af kandidaterne rammer meget præcist. Med mange og varierende spørgeteknikker formår KARSBERG altid at komme ind under facaden af kandidaterne. En ligefrem og åben kommunikation mellem os og KARSBERG gør, at der ikke er tvivl om hvilke til- og fravalg vi gør, når vi træffer afgørelse om den endelige ansættelse. – Jeg kan kun varmt anbefale KARSBERG som sparringspartner ved nyansættelser.``

Kurt Henriksen Sales Manager, Skjold A/S

``Særligt stillingerne, hvor ansvaret er stort, og hvor kandidaterne skal kunne noget ekstra, er svære at rekruttere. Det er derfor dejligt at overlade det til KARSBERG: Så får man den eksperthjælp, der skal til, og vi får en god og faglig sparring om kandidaternes profiler sat op mod hinanden. Vi kan godt diskutere det internt, men nogle gange kan man blive forblændet eller overse nogle vigtige elementer. Så det handler meget om den tryghed, det giver os at bruge KARSBERG som sparringspartner. I dag går det forrygende. Det kører bare, og det har været en fornøjelse at være gennem processen.``

Thomas Skovbjerg Technical Manager, LINAK Danmark

``Vi har været tilfredse med KARSBERG siden vores første samarbejde, og det er efterhånden blevet til omkring ti ansættelser. KARSBERG har en forståelse for vores forretning og den virksomhed, vi driver. Alle de ti medarbejdere, KARSBERG har hjulpet os med at vælge, er stadig ansat den dag i dag, så vi er meget tilfredse.``

Jens Vinther Divisionsdirektør, Skiold A/S

``Jeg fik god sparring I tvivlstilfælde. Godt forarbejde i forhold til afdækning af kandidater fik mig gjort skarp på hvad jeg skulle bruge, meget fint med hjælpen til sidste udvælgelsesproces. Også med hensyn til betragtninger om social kapital.``

Jane Gøransson Driftschef, VOLVO Entreprenørmaskiner

``Jeg har været igennem et spændende ansættelses forløb hos Karsberg. I en ansættelse er det jo ikke udelukkende firmaets interesser og krav der skal tilgodeses, det er ligeså meget det at finde en kandidat som passer ind til kravene og opgaverne virksomheden står overfor at skal have løst, som det er at kandidaten passer ind i firmaet, og firmaet passer til kandidaten. Derudover skal kandidaten også kunne se virksomheden passe ind i egne krav og forventninger. Her er Karsberg den helt rigtige konsulent at have med indover, alle detaljer bliver gennemgået nøje, og personlighederne fra både virksomheden og kandidaten bliver sat i højsædet. På det personlige plan, bliver begge parter også sat sammen, for at sikre at både kandidat og virksomhed er gode for hinanden, i et fremtidigt samarbejde. Jeg kan anbefale at gå igennem Karsberg, om man er på den ene side af bordet, eller den anden, så er Karsberg en meget proffesionel partner, til at skabe det helt rigtige for begge parter.``

Viggo Clausen Sales Engineer, Beckhoff Automation

Mange års erfaring inden for it rekruttering

It-medarbejdere er i høj kurs, og hos KARSBERG kender vi udmærket til udfordringen med it rekruttering, og hvordan man finder dygtige hoveder inden for it-branchen. Stort set alle virksomheder har efterhånden brug for at kunne arbejde med it. Enten på et lille eller på et altoverskyggende plan. Og hvad enten det er en backend developer, en fullstack webudvikler eller en stærk leder inden for it, I mangler i jeres virksomhed, kan vi hos KARSBERG hjælpe med at få øje på den rette kandidat.

Hos KARSBERG har vi mange års erfaring med it rekruttering, og vi kan derfor sikre det helt rette match mellem din virksomhed og jeres nye medarbejder. Vi har tidligere rekrutteret både ledere, direktører og en lang række andre kandidater inden for it.

Når det handler om rekrutteringen inden for it-branchen, er det en klar fordel at have vide præcis, hvad man skal gå efter. Det kan KARSBERG hjælpe med. It rummer som bekendt mange komplekse begreber og fagområder, som helt almindelige it-brugere kan have svært ved at sætte sig ind. Med KARSBERG som samarbejdspartner kan I springe den resourcekrævende del af rekrutteringsprocessen over. Vi kender nemlig begreber og termer inden for it udefra og ind.

Spar tid, ressourcer og penge: Vælg KARSBERG til at stå for jeres rekruttering it

Med en rekrutteringsvirksomhed som KARSBERG ved hånden, får I en langt mere glidende rekrutteringsproces, der kræver knap så mange ressourcer, tid og ikke mindst kroner og øre, som I er vant til at bruge, når I skal finde en ny kollega. Måske tænker I, at det er mere kostbart at hyre ekstern assistance til at bistå en it rekruttering, men I vil nok blive overrasket.

Tænk på hvor jeres rekrutteringsproces starter, og hvad den indebærer. Alt lige fra stillingens indhold, jobannonce, markedsføring af den ledige stilling samt alle overvejelserne om, hvor det er bedst at slå stillingen op. Skal vi bruge sociale medier, skal jobannoncen hellere i et trykt fagblad, i en radiospot eller noget helt fjerde? Hele denne analyseringsproces er som bekendt ikke blot klappet og klaret på fem minutter.

Dernæst kan I tilføje tid til læsning af ansøgninger og CV’er samt bedømmelse af de enkelte kandidater. Dertil kommer den interne vurdering af, hvem der er interessante nok til at komme til jobsamtale. Tilføj så kalenderbooking af kandidater koordineret med de medarbejdere i huset, der skal deltage i samtalen. Dernæst eventuelle ændringer af aftaler og til slut: selve samtalerne.

Hvad en rekrutteringsproces kræver af tid, ressourcer, beslutninger og kalenderpuslespil – alt det kan I slippe for ved at vælge en samarbejdspartner som KARSBERG. Vi kan stå for hele processen for jer – og ende ud med en drømmekandidat.

KARSBERG kan stå for jeres it headhunting

Foruden at afhjælpe din virksomhed med en ressourcekrævende rekrutteringsproces, kan vi hos KARSBERG også løse opgaven med en specialiseret headhunting. Med andre ord kan vi finde og plukke lige netop den kandidat, der vil passe som fod i hose til den ledige stilling i din virksomhed.

En succesfuld headhunting er mulig, fordi vi hos KARSBERG har stor erfaring på området – både hvad angår headhunting, men også rekrutteringen af it-medarbejdere. Med headhunting får I den rette kandidat serveret på et sølvfad. Vi står for alt det forudgående arbejde med at interviewe og sikre, at kandidaten lever op til jeres behov og forventninger.

Det kan vi gøre, fordi vi har et stort netværk, og fordi vi ved, hvor vi kan finde de bedste kandidater i forbindelse med it rekruttering.

Få den bedste kandidat med headhunting it

Når I vælger KARSBERG som partner til jeres it rekruttering, får I et stærkt team tilknyttet. Foruden den indledende del af rekrutteringsprocessen kan vi også tilbyde at stå for selve onboardingen i jeres virksomhed, når jeres nye medarbejder er fundet.

Det er essentielt med en god onboarding og dermed en god opstart for en ny medarbejder. Det har flere undersøgelser vist. Det skyldes blandt andet, at der er større chance for at fastholde den nye kollega i virksomheden, når vedkommende er kommet flyvende fra start og dermed godt inde i jeres miljø og kultur.

Hos KARSBERG ønsker vi, at I får succes med den kandidat, vi finder, og det kan vi blandt andet sikre ved at hjælpe jer med den rette onboarding.