IT

KARSBERGs indgående kendskab til IT-branchen sikrer din virksomhed en professionel proces og den bedste kandidat til stillingen og vi har rekrutteret mange forskellige stillingskategorier f.eks. CIO, IT-direktør, IT-chef, ERP-specialist.

Vi kender markedet og den særlige viden og de specielle kompetencer erhvervslivet efterspørger hos IT-medarbejdere på alle niveauer.

``I godt, trygt og givtigt samarbejde med Karsberg har vi modtaget en uvurderlig sparring i forbindelse med rekruttering af nye medarbejdere til vores virksomhed. Fra indledende samtaler til endelig ansættelse fornemmede vi hurtigt en tryghed gennem hele processen. Vi anbefaler derfor på det varmeste et samarbejde med Karsberg når der er behov for en sikker rekrutteringsproces``

Malene Darre HR Manager, Eltwin A/S (2021)

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER

Mange års erfaring inden for it rekruttering

It-medarbejdere er i høj kurs, og hos KARSBERG kender vi udmærket til udfordringen med it rekruttering, og hvordan man finder dygtige hoveder inden for it-branchen. Stort set alle virksomheder har efterhånden brug for at kunne arbejde med it. Enten på et lille eller på et altoverskyggende plan. Og hvad enten det er en backend developer, en fullstack webudvikler eller en stærk leder inden for it, I mangler i jeres virksomhed, kan vi hos KARSBERG hjælpe med at få øje på den rette kandidat.

Hos KARSBERG har vi mange års erfaring med it rekruttering, og vi kan derfor sikre det helt rette match mellem din virksomhed og jeres nye medarbejder. Vi har tidligere rekrutteret både ledere, direktører og en lang række andre kandidater inden for it.

Når det handler om rekrutteringen inden for it-branchen, er det en klar fordel at have vide præcis, hvad man skal gå efter. Det kan KARSBERG hjælpe med. It rummer som bekendt mange komplekse begreber og fagområder, som helt almindelige it-brugere kan have svært ved at sætte sig ind. Med KARSBERG som samarbejdspartner kan I springe den resourcekrævende del af rekrutteringsprocessen over. Vi kender nemlig begreber og termer inden for it udefra og ind.

Spar tid, ressourcer og penge: Vælg KARSBERG til at stå for jeres rekruttering it

Med en rekrutteringsvirksomhed som KARSBERG ved hånden, får I en langt mere glidende rekrutteringsproces, der kræver knap så mange ressourcer, tid og ikke mindst kroner og øre, som I er vant til at bruge, når I skal finde en ny kollega. Måske tænker I, at det er mere kostbart at hyre ekstern assistance til at bistå en it rekruttering, men I vil nok blive overrasket.

Tænk på hvor jeres rekrutteringsproces starter, og hvad den indebærer. Alt lige fra stillingens indhold, jobannonce, markedsføring af den ledige stilling samt alle overvejelserne om, hvor det er bedst at slå stillingen op. Skal vi bruge sociale medier, skal jobannoncen hellere i et trykt fagblad, i en radiospot eller noget helt fjerde? Hele denne analyseringsproces er som bekendt ikke blot klappet og klaret på fem minutter.

Dernæst kan I tilføje tid til læsning af ansøgninger og CV’er samt bedømmelse af de enkelte kandidater. Dertil kommer den interne vurdering af, hvem der er interessante nok til at komme til jobsamtale. Tilføj så kalenderbooking af kandidater koordineret med de medarbejdere i huset, der skal deltage i samtalen. Dernæst eventuelle ændringer af aftaler og til slut: selve samtalerne.

Hvad en rekrutteringsproces kræver af tid, ressourcer, beslutninger og kalenderpuslespil – alt det kan I slippe for ved at vælge en samarbejdspartner som KARSBERG. Vi kan stå for hele processen for jer – og ende ud med en drømmekandidat.

KARSBERG kan stå for jeres it headhunting

Foruden at afhjælpe din virksomhed med en ressourcekrævende rekrutteringsproces, kan vi hos KARSBERG også løse opgaven med en specialiseret headhunting. Med andre ord kan vi finde og plukke lige netop den kandidat, der vil passe som fod i hose til den ledige stilling i din virksomhed.

En succesfuld headhunting er mulig, fordi vi hos KARSBERG har stor erfaring på området – både hvad angår headhunting, men også rekrutteringen af it-medarbejdere. Med headhunting får I den rette kandidat serveret på et sølvfad. Vi står for alt det forudgående arbejde med at interviewe og sikre, at kandidaten lever op til jeres behov og forventninger.

Det kan vi gøre, fordi vi har et stort netværk, og fordi vi ved, hvor vi kan finde de bedste kandidater i forbindelse med it rekruttering.

Få den bedste kandidat med headhunting it

Når I vælger KARSBERG som partner til jeres it rekruttering, får I et stærkt team tilknyttet. Foruden den indledende del af rekrutteringsprocessen kan vi også tilbyde at stå for selve onboardingen i jeres virksomhed, når jeres nye medarbejder er fundet.

Det er essentielt med en god onboarding og dermed en god opstart for en ny medarbejder. Det har flere undersøgelser vist. Det skyldes blandt andet, at der er større chance for at fastholde den nye kollega i virksomheden, når vedkommende er kommet flyvende fra start og dermed godt inde i jeres miljø og kultur.

Hos KARSBERG ønsker vi, at I får succes med den kandidat, vi finder, og det kan vi blandt andet sikre ved at hjælpe jer med den rette onboarding.