REKRUTTERING & HEADHUNTING AF LEDERE & SPECIALISTER INDENFOR

IT

Hos Karsberg stiller vi vores kompetencer og store erfaringer til rådighed, når vi hjælper dig med rekruttering af IT-medarbejdere til din virksomhed. Vores indgående forståelse for IT-branchen sikrer din virksomhed en professionelt proces og den bedste kandidat til stillingen.

For utallige virksomheder i Danmark er kompetente IT-medarbejdere uundværlige. Når der sker udskiftning af medarbejdere på din arbejdsplads, er det derfor essentielt at finde den kandidat, der er bedst egnet til stillingen som eksempelvis IT-specialist. Derfor er vi hos Karsberg specialister i rekruttering af IT-personale, hvor vi igennem en systematisk og professionel rekrutteringsproces, har fokus på at identificere, evaluere og udvælge den bedst mulige IT-medarbejder til din virksomhed.

Hos Karsberg er vi særdeles bevidste om de roller en dygtig IT-medarbejder skal udfylde. Når vi arbejder med rekruttering af IT-medarbejdere, benytter vi os derfor af vores forståelse for, hvilke parametre vi bør lægge vægt på i forbindelse med IT-rekruttering til din virksomhed. Det indebærer, at vi arbejder strategisk med vores rekruttering og headhunting, og vi tager således udgangspunkt i din virksomheds forretningsmæssige virkelighed. Det giver os de bedste forudsætninger for at finde en IT-specialist eller anden nøglemedarbejder, der både imødekommer din virksomheds krav og passer ind i virksomhedens miljø.

Som specialister i rekruttering af IT-medarbejdere, kan vi hos Karsberg tilbyde din virksomhed en kyndig og professionel rekrutteringsproces. Det giver din virksomhed adgang til de bedst kvalificerede IT-kandidater. Processen sikrer desuden, at det aldrig er tilfældighederne, der råder, når vi skal finde en IT-medarbejder til din virksomhed. Tværtimod benytter vi os af en grundig proces, der indledningsvis afklarer din virksomheds situation, behov og muligheder. Det giver os et indblik i, hvilke egenskaber og kompetencer, din virksomhed søger i en IT-medarbejder. Denne tilgang til IT-rekruttering giver os mulighed for at basere vores arbejde på grundig research og høj faglighed, hvilket gør det muligt for os at finde den ideelle IT-medarbejder til din virksomhed.

Vores team af kompetente og engagerede medarbejdere brænder for at hjælpe din virksomhed med at finde de bedste IT-medarbejdere. Ønsker du yderligere information om din virksomheds muligheder for et samarbejde med Karsberg vedrørende IT-rekruttering, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER

Scada programmør – AB Eletric

Send ansøgning Teknologisk førende automationsvirksomhed Vil du arbejde med Scada og PLC programmering i en de førende virksomheder indenfor automationsbranchen? Dine primære opgaver bliver design, udvikling, konfiguration og programmering af Scada software både virksomhedens egenudviklede og veldokumenterede Scada-løsning, samt eksterne tilkøbte løsninger som eksempelvis Siemens, Rockwell mfl. Du får således en central rolle i de…