KARSBERG er et moderne og professionelt rekrutteringsbureau

Vi vil gerne leve i en verden hvor menneskers arbejdsliv er fyldt med lykke, glæde og passion. Vi vil gerne leve i en verden hvor mennesker har mulighed for at opnå deres drømme. Vi vil gerne leve i en verden uden mennesker som er ulykkelige i deres arbejde. Vi kan ikke ændre verden natten over, men vi kan gøre vores for at skabe så meget arbejdsglæde som muligt, hos så mange mennesker så muligt. Det vil vi gøre ved at skubbe grænserne for hvad rekruttering er. Vi vil have Danmarks bedste rekrutteringsproces, og Danmarks højeste faglighed. Det vil vi gøre ved hver dag at være drevet af vores passion for rekruttering, ved hver dag at være nysgerrige og ved hver dag at arbejde med vores blod, sved og tårer for det vi brænder for: at forstå, hjælpe og udfordre, så mennesker kan opnå sine drømme.

For mange virksomheder er medarbejderne den vigtigste ressource, og medarbejdere er en afgørende forudsætning for mange virksomheders succes og strategiske tiltag. Som et af markedets mest respekterede rekrutteringsbureauer er vores fokus på den værdiskabende proces, som sikrer, at din virksomhed får tilført de rette kompetencer.

Vores vurderinger og anbefalinger bygger på en struktureret tilgang og systematiseret proces. Succes i forbindelse med rekruttering headhunting bygger ikke på tilfældigheder eller magi, men er et resultat af erfaring, kompetencer, grundig research og en intensiv arbejdsindsats – rettidig omhu kan du sige.

For os er succes langvarige relationer til både virksomheder og kandidater.

Vi løser opgaver inden for alle erhverv og alle typer af medarbejdere, men arbejder primært med rekruttering og headhunting til leder- og specialiststillinger til eksempelvis administration, økonomi, markedsføring, kommunikation, IT, indkøb, logistik, salg, kvalitet, HSE samt ingeniører og teknikere.

Diskretion og respekt

Som rekrutteringsbureau er diskretion en dyd, som er naturlig gennem hele forløbet til både virksomheder og kandidater. Tryghed og respekt er afgørende for, at vi kan arbejde med de fortrolige oplysninger, som giver os den bedste indsigt til succes med hvert rekrutteringsforløb vi gennemfører. I forbindelse med lederskifte kan det være en forudsætning, at en ny leder er valgt, inden organisationen bliver informeret, og i andre tilfælde kan det dreje sig om ikke at give konkurrenter indsigt i virksomhedens planer og strategi. Uanset baggrunden arbejder KARSBERG med fortrolighed, diskretion og respekt for alle parter gennem hele forløbet.

Vi har udviklet vores eget kodeks:

  • Gensidige krav og forventninger til samarbejdet mellem en kunde og KARSBERG defineres i en kontrakt, som underskrives af begge parter inden igangsættelse af en ny sag. Det giver klarhed for begge parter.
  • Vi påtager os kun opgaver, hvor vores kompetencer giver en berettiget forventning om succes.
  • Vi gør vores yderste for, at interessante kandidater får et fyldestgørende grundlag at træffe deres beslutning på.
  • Vi gør en aktiv indsats for, at der er tryghed og gennemskuelighed gennem hele rekrutteringsprocessen for både kandidater og virksomheder.
  • Vi kontakter aldrig referencer uden kandidatens samtykke.
  • Samarbejde, åbenhed og ærlighed er de vigtigste faktorer i et godt partnerskab. Derfor har alle kunder fuld indsigt og indflydelse i hele rekrutteringsprocessen.
  • Vi garanterer fuld fortrolighed for alle parter i hele rekrutteringsprocessen fra begyndelse til ansættelse.

Søren Schøler Nielsen
Search Consultant
+4526307323
soren@karsberg.net

Malthe Karsberg Rasmussen
Search Consultant
+4528778033
malthe@karsberg.net

Allan Karsberg
CEO
+4521132169
allan@karsberg.net