OM OS

Vi ønsker at leve i en verden …

Hvor menneskers arbejdsliv er fyldt med glæde og passion, hvor mennesker har mulighed for at opnå deres drømme og et meningsfuldt arbejdsliv.

Vi kan ikke ændre verden natten over, men vi kan gøre vores bedste for at skabe mest mulig arbejdsglæde for flest mulige mennesker til gavn for virksomheder og organisationer. Det ønsker vi at gøre ved at flytte grænserne for rekruttering og udvikling af individ og organisation.

Vi stræber efter at have Danmarks bedste processer og Danmarks højeste faglighed og hver dag at være drevet af vores nysgerrighed og passion og dermed forstå, hjælpe og udfordre mennesker og organisationer.

Vores værdier er vores rettesnor

Vores værdier i KARSBERG er hjælpsomhed, grundighed, faglighed, mod og ærlighed, som afspejler det, vi er, det, vi står for og måden vi udfører vores arbejde på.

Hjælpsomhed
Hos KARSBERG er det naturligt for os at gå langt!
Vi vil mennesker det bedste og vi går altid den ekstra mil i alt hvad vi gør. Ikke fordi vi skal, men fordi vi ikke kan lade være. Det betyder, at hjælpsomhed, fleksibilitet og venlighed er iboende præmisser for at kunne hjælpe kunder, kandidater, venner og kolleger hver eneste dag.

Grundighed
Hos KARSBERG er omdrejningspunktet det gode arbejdsliv!
Derfor er vores arbejde gennemsyret af rettidig omhu og grundighed. For kun med rettidig omhu og grundighed finder vi de rigtige match og løsninger for virksomheder, kandidater og medarbejdere. Vi springer derfor aldrig over hvor gærdet er lavest, men gør vores ypperste for at nå i mål til gavn for alle parter.

Faglighed
Hos KARSBERG er grundighed essentielt, men ikke alt!
Grundighed kan ikke stå alene. Når man skal forstå samspillet mellem mennesker og organisationer, kræver det et højt fagligt niveau kombineret med erfaring og indsigt i mennesker og virksomheder. Derfor arbejder vi løbende med at tiltrække og uddanne vores medarbejdere og konstant lære mere af vores kunder.

Mod
Hos KARSBERG tør vi!
Hver eneste opgave vi løser kræver, at vi sætter vi vores ry og rygte på spil. Kun det bedste er godt nok til vores kunder og kandidater og derfor stiller vi os ikke tilfreds med det næstbedste. Dette kræver, at vi er modige og tør udfordre og italesætte det usagte, men også at vi respekterer menneskers forskellighed.

Ærlighed
Hos KARSBERG ved vi at med ærlighed kommer vi længst!
Derfor gør vi vores yderste for at opbygge tillidsfulde relationer, som giver den bedste grobund for åbenhed og ærlighed.

El-Kholy Consult et professionelt konsulenthus og vores foretrukne samarbejdspartner på rekrutteringsopgaver, i særdeleshed indenfor den offentlige sektor.

Læs mere her

Human Connect er et samarbejde mellem det erhvervspsykologiske konsulenthus EL-kholy Consult, human ressource rådgiver Hanne Mygind og rekrutterings- og headhuntingfirmaet KARSBERG,. Sammen skaber vi kvalitetsbevidste og fagligt funderede rekrutteringsforløb for offentlige organisationer og virksomheder. 

Læs mere her

HOS KARSBERG MØDER DU