KANDIDATREFERENCER

REFERENCER

Jeg har i forbindelse med jobskifte haft fornøjelsen med at stifte bekendtskab med Susanne og Karsberg. Hele rekrutteringsprocessen blev håndteret meget professionelt og grundigt. Alle samtaler var behagelige og blev foretaget i en afslappet stemning. Susanne er rigtig god til at stille ``de gode spørgsmål`` som både giver dig mulighed for at give udtryk for de kompetencer, holdninger eller meninger som man har samt sætter refleksioner i gang hos en selv. Der var en rigtig god feedback på de test som blev foretaget som gav et meget sigende billede på flere fronter.

Berit Timm Sørensen kandidat til stillingen som Supply Chain Manager hos LINAK Danmark A/S

Hej Allan og Ann-Karina

For en uge siden tog jeg fra Silkeborg med en ret sikker fornemmelse for, at jeg havde fået jobbet som marketingchef hos Linak. Det gjorde jeg desværre ikke. Det lød ellers som et spændende job, og jeg kunne godt se mig selv arbejde sammen med Peter og Lars.

Men som Allan sagde, var det et svært valg, og det har jeg fuld forståelse for.

Under alle omstændigheder føler jeg, at jeg har lært en masse i processen også om mig selv, og det er takket være jeres analyse og tilbagemelding på den. Det er I gode til!!

Baseret på vores samtaler og analysen kender I jo mig rimeligt godt, så hvis I får et job ind eller hører om et job, I mener kan matche mig og omvendt, så er I derfor MEGET velkomne til at kontakte mig.

Anja Povlsen kandidat til Marketingchefstilling hos LINAK Danmark A/S

Hej Christian

Selv tak for igår, og tak for kontrakten. Jeg er meget glad for at I valgte mig.

Jeg vil også rose dig for valget af rekrutteringsbureau. Det har været behageligt at arbejde med Allan, han har formået at fjerne det meste af min nervøsitet, og nået igennem stort set alle kroge. Det virker overbevisende.

Jeg er også overbevist om at det er det helt rigtige job for mig, men det har jeg selvfølgelig været fra starten:-) Jeg glæder mig meget til at komme igang.

Imorgen vil jeg sige mit job op, med håb om at JKE vil lade mig gå allerede fra udgangen af denne måned. Men ellers meler jeg mig under fanerne den 1.dec.

Tak.

Henrik Kammer kandidat til stilling som Key Account Manager hos Brandt Nordic