VI LØSER OPGAVER INDENFOR

Hvordan oplever kunderne KARSBERG?

Når vi afslutter en opgave sender vi altid et spørgeskema ud til kunden. Derudover foretager vi løbende kundeinterviews for at komme i dybden, og forstå hvordan vi kan blive endnu bedre. De samlede resultater opdaterer vi løbende her på siden.

Case #2

En økonomidirektør fra en virksomhed i modebranchen henvender sig: han mangler en økonomichef. Den eksisterende…

HVAD SIGER VORES KUNDER

Jeg har været involveret i ansættelser hvor vi har benyttet Karsberg til at screene ansøgere og efterfølgende gå i dybden med udvalgte kandidater. Karsbergs tilgang til opgaven er meget professionel og personanalyserne af kandidaterne rammer meget præcist. Med mange og varierende spørgeteknikker formår Karsberg altid at komme ind facaden af kandidaterne. En ligefrem og åben kommunikation mellem os og Karsberg gør at der ikke er tvivl om hvilke til- og fravalg vi gør, når vi træffer afgørelse om den endelige ansættelse. – Jeg kan kun varmt anbefale Karsberg som sparringspartner ved nyansættelser.

Kurt Henriksen Sales Manager

Vi oplever, at bureauet holder processen på et håndgribeligt plan og håndterer forløbet meget professionelt. Den vurdering, vi fik fra KARSBERG af kandidaterne, har holdt ved. Vores samlede indtryk er, at KARSBERG løser opgaverne omkring rekruttering godt.

Karsten Blume Schmidt Adm. Direktør JEVI A/S

Vi synes konsulenten kunne se/spotte nogle træk, som var vigtige, men som vi som virksomhed overså. Ydermere synes, at konsulenten var god til at kunne stille nogle uddybende spørgsmål ifm. interviews og dermed berige informationen.

Marina Berg CFO, FORBO SIEGLING DANMARK

Vi har været tilfredse med KARSBERG siden vores første samarbejde, og det er efterhånden blevet til omkring ti ansættelser. KARSBERG har en forståelse for vores forretning og den virksomhed, vi driver. Alle de ti medarbejdere, han har hjulpet os med at vælge, er stadig ansat den dag i dag, så vi er meget tilfredse.

Jens Vinther Divisionsdirektør, SKIOLD A/S

Nysgerrig?

Ring til os og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

KONTAKT

Læs vores COVID-19 Policy