REKRUTTERING & HEADHUNTING AF 

Tekniske stillinger, udvikling, produktion, design mm

Som specialister inden for rekruttering og headhunting af ingeniører og teknikere, hjælper Karsberg din virksomhed med at finde den rette kandidat. Vores brede erfaring med rekruttering af eksempelvis bygningsingeniører, maskiningeniører og salgsingeniører sikrer din virksomhed en professionel og kvalificeret rekrutteringsproces.

Hos Karsberg kender vi til vigtigheden af ingeniører, der kan skabe helhedsorienterede løsninger, og bevæge sig succesfuldt fra ideudvikling til færdig produktion og anvendelse. Er din virksomhed på udkig efter kvalificerede ingeniører og teknikere, kan vi hos Karsberg derfor tilbyde kyndig og kvalificeret vejledning. Med vores erfaring inden for rekruttering og headhunting af eksempelvis ingeniører, giver vi din virksomhed optimale muligheder for at ansætte den bedst egnede kandidat.

Medarbejdere er den vigtigste ressource for mange virksomheder, og dygtige medarbejdere er derfor en afgørende forudsætning for din virksomheds succes. Derfor har Karsberg fokus på den uundværlige rekrutteringsproces, der har til opgave at finde, bedømme og udvælge fremtidens medarbejdere til din virksomhed. Vi arbejder for at sikre, at din virksomhed får tilført de bedst mulige kompetencer. Vi har en struktureret tilgang til vores rekrutteringsproces, som bygger på erfaring, kompetencer, grundig research, og en intensiv arbejdsindsats. Vi har fokus på tryghed og respekt, og vi går ind i ethvert samarbejde med fortrolighed og diskretion for alle parter undervejs i forløbet.

Hos Karsberg arbejder vi med headhunting og rekruttering inden for alle erhverv, men vi har i særdeleshed fokus på rekruttering af leder- og specialiststillinger. Det indebærer blandt andet rekruttering af ingeniører og teknikere. Vi besidder en indgående forståelse for behovet for specialiserede ingeniører i danske virksomheder, og i vores rekrutteringsproces lægger vi derfor stor vægt på at finde en profil med høj faglighed, som passer ind i din virksomheds visioner. Uanset om din virksomhed er på udkig efter en bygningsingeniør, en maskiningeniør, en salgsingeniør eller noget helt fjerde, kan du med Karsbergs systematiske rekrutteringsproces være sikker på at opnå et succesfuldt ansættelsesforhold.

Er du interesseret i at blive klogere på Karsbergs rekrutteringsproces?

Kontakt os for at finde ud af hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med rekruttering af ingeniører og teknikere. Som rekrutteringsfirma står vi klar til at hjælpe din virksomhed med at finde den medarbejder, der kan opfylde jeres behov.

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER

Automationsingeniør – AB Eletric

Send ansøgning Teknologisk førende automationsvirksomhed Vil du være med til at sikre at AB Electric fortsat kan være blandt de bedste indenfor automation? Du kommer til at indgå i automationsteamet, der har specialiseret sig indenfor 3 områder, Scada, Motion (Lenze/Rockwell), samt PLC-HMI. Du får et bredt spænd af opgaver indenfor automation, men dit fokus kommer…