REKRUTTERING & HEADHUNTING AF 

Ledere

Hos Karsberg kender vi til vigtigheden af at kunne tiltrække de bedste ledere til en virksomhed. Derfor har vi i vores lederrekruttering fokus på at finde den mest velegnede kandidat. Dette kræver et grundigt researcharbejde, og som rekrutteringsbureau med ekspertise i ledelse, er Karsberg en uundværlig sparringspartner.

I forbindelse med rekruttering og headhunting af ledere har vi hos Karsberg særligt fokus på at se muligheder. Ofte er den bedst egnede kandidat til en lederstilling passivt interesseret i nye karrieremuligheder, og her er Karsbergs systematiske rekrutteringsproces med afsæt i grundig research særdeles effektiv. Vi benytter os blandt andet af Executive Search, hvor vi skaber et felt af relevante og velegnede kandidater. Dette er en afgørende strategi inden for lederrekruttering, idet de rette ledere er stærkt medvirkende til din virksomheds succes og konkurrencedygtighed.

I vores rekrutteringsarbejde tager vi afsæt i at skabe et værdifuldt samarbejde mellem os som rekrutteringsbureau, din virksomhed, og potentielle kandidater. Vores ekspertise inden for rekruttering af ledere bidrager til en indgående forståelse for hvordan et marked, der konstant ændrer sig, har behov for ledere, der forstår at tænke nyt og møde udfordringer med gåpåmod. Som specialister inden for rekruttering af ledere bidrager vi derfor med et højt fagligt niveau.

For os er en grundig rekrutteringsproces altafgørende for en succesfuld ansættelse af en leder. Derfor har vi hos Karsberg en systematisk tilgang til vores arbejde, som sikrer, at både virksomhed og potentielle kandidater bliver mødt med professionel sparring. Vi bruger vores brede erfaring og grundige research, dels til at afsøge markedet for de bedste kandidater, og dels til at få indsigt i hvilken typer leder, der passer bedst til din virksomheds krav og visioner. Således skaber vi et ideelt match mellem virksomhed og kandidat, hvilket i vores optik er det optimale udgangspunkt for et succesfuldt ansættelsesforhold.

Ønsker du at blive klogere på hvad Karsberg kan tilbyde din virksomhed i forbindelse med rekruttering af ledere, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vores engagerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at rekruttere din næste leder, som kan varetage opgaven om at skabe vækst og udvikling i din virksomhed.

EKSEMPLER PÅ NOGLE AF VORES SENESTE OPGAVER

Entrepriseleder

H.H Entrepenørforretning H.H. Entreprenørforretning består af ca. 30 medarbejdere som beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver indenfor bl.a. anlæg, kloak, jord og beton. Små og mellemstore projekter hos både den private bygherre, industri og lokale kommuner/forsyninger i trekantområdet løses med vægt på professionalisme, kvalitet og sikkerhed. H.H. Entreprenørforretning har en bred viden og…