TEKNIK

Rekruttering af ingeniører og andre tekniske kandidater

Når I står for at skulle ansætte nye folk, kan det være meget svært at gennemskue, om I får fat i de helt rigtige personer, der kan give jeres virksomhed eller organisation et dynamisk pust, og som samtidig kan falde ind blandt de øvrige medarbejdere og bidrage positivt. Derfor kan det være en stor fordel at benytte jer af et bureau, hvis I fx står for rekruttering af ingeniører til jeres virksomhed.

Her hos KARSBERG har vi en dyb viden inden for headhunting og rekruttering af alle slags tekniske kandidater. Vi har igennem mange år været i stand til at hjælpe med rekruttering af ingeniører, produktionschefer, udviklingschefer, fabriksdirektører mm. Ja, alle former for tekniske stillinger omhandlende design, udvikling og fremstilling. Vores specielle evne til at nå ind under huden på både kandidater og virksomheder, så vi kan finde ud af, om der er et match, det er noget, der giver pote i forhold til langvarige og konstruktive samarbejder. Ansættelser der bliver til stor gavn for både de ansatte og virksomhederne. Vi bestræber os på at have den højeste faglighed og de bedste processer i Danmark, og vi er hver dag drevet af en stor passion og nysgerrighed for at forstå, hjælpe og udfordre de virksomheder og organisationer, som vi har med at gøre.

Rekruttering ingeniør

Ved at vælge KARSBERG, når det drejer sig om rekruttering af ingeniører, kan I være sikre på, at vi finder et match mellem lige præcis jeres virksomhed og det, som I står for, og den helt rigtige kandidat. Vi ser ikke kun på de faglige kvalifikationer, der kræves af en kandidat, men vi har en dybere forståelse for både kandidat og virksomhed, der gør os i stand til at finde den helt rigtige person, der også har de menneskelige kvalifikationer, som det kræver for at være den rette til det pågældende job hos jer.

Vores erfaring gør, at vi kender vores kunders behov for helhedsorienterede løsninger samt de dygtige medarbejdere, der kan være med i alle faser lige fra idéudvikling til den færdige produktion og anvendelse. Derfor er vi i stand til at tiltrække og udvælge de helt rigtige kandidater til jeres virksomhed.

Rekruttering ingeniører

Her hos KARSBERG har vi en vision om, at vi ved hjælp af vores rekrutteringer kan hjælpe vores kunder med at nå deres målsætninger. Vi sætter os grundigt ind i, hvordan vores kunders situation er og hvilke målsætninger de har. Hvilken kultur det drejer sig om og hvilke markeder, kunden har. Derefter omsætter vi det til nogle helt specifikke profiler for de nøglemedarbejdere, som kunderne står og mangler.

Hos os får både vores kunder og kandidater en åben og ærlig samarbejds- og sparringspartner. Ved at have et tillidsfuldt samarbejde opnår vi de bedste resultater. Det gælder både på kort og på lang sigt. Når vi har udvalgt et stærkt kandidatfelt, matcher vi vores præcise personvurderinger op mod den profil, som passer til den pågældende virksomhed. Vi afslutter med en begrundet anbefaling, der omfatter både anbefalet ledelse, opmærksomhedsområder og motivationsfaktorer. Når kontraktforhandlingen er overstået, hjælper vi med en workshop om omboarding sammen med vores kunde, så den udvalgte kandidat møder sine performance-mål. En onboarding er en slags organisatorisk socialiseringsproces, der resulterer i nogle effektive, motiverede og engagerede medarbejdere, der trives, og som bliver længe i den pågældende virksomhed. Hvis ikke man giver sig tid til at sluse den nye ansatte kandidat ind i virksomheden på den helt rigtige måde, kan det nemt resultere i en utilfredshed, mistrivsel, lav performance og en hurtig udskiftning. Og så skal man så i gang med rekruttering igen, hvilket kræver både ressourcer og tid.

Beckhoff Automation ApS har i en årrække arbejdet sammen med KARSBERG, som vi har brugt som samarbejdspartner i forbindelse med rekrutterings- og HR-opgaver. Vi har været særdeles glade for samarbejdet. Allan & Co er fantastisk gode til at sætte sig i vores sted og grundlæggende forstå vores DNA, hvilket er nøglen til succes når der skal rekrutteres. Netop det, evnen til at nå helt ind under huden og opnå en dybere forståelse af både kandidater og virksomhed, og dermed analysere om der er et match, som kan give et langt ‘ægteskab’, er essentielt for os. Jeg kan på det varmeste anbefale KARSBERG.

Michael Nielsen
CEO, Beckhoff Automation