Rekruttering

KARSBERG har udviklet en systematisk og professionel rekrutteringsproces til at finde den rette kandidat til enhver situation. Processen sikrer, at tilfældighederne ikke får lov til at råde, når vi skal finde en medarbejder til din virksomhed.

Definering af profil

Processen begynder med en afklaring af din virksomheds situation, branche og marked, samt kultur, værdier, behov og muligheder. Dermed får vi et indblik i, hvilken profil og dermed hvilke egenskaber og kompetencer, der er afgørende for, at ansættelsen bliver en succes. Gennem vores systematiske rekrutteringsproces, interviewteknik, testinterview, samt referencer sørger vi for at indhente allerede relevante informationer, så vi kan basere vores vurdering på både faglighed og gennem bevidst anvendelse af intuition.

Udvælgelse af kandidat

Når vi skal udvælge kandidater til din virksomhed, er research et af de fundamentale redskaber. Ikke mindst i forbindelse med headhunting er grundig research en forudsætning for, at vi kontakter de rette kandidater på en professionel og seriøs måde, så processen opleves professionel – også for de kandidater som i øjeblikket ikke er interesserede i andre jobmuligheder. Som headhuntingfirma er det afgørende, at vi hverken bringer vores kunde eller kandidaten i forlegenhed med uprofessionelle henvendelser. Igen baserer vi vores arbejde på systematisk og dybdegående research.

Som rekrutterings- og headhunterfirma er det vores vigtigste opgave at give dig fuld indsigt i de kvalifikationer og personlige egenskaber, som har betydning for et succesfuldt ansættelsesforhold.

VI LØSER OPGAVER INDENFOR