REKRUTTERING

Vi sikrer vores kunders forretningsmæssige resultater ved at tiltrække og udvælge de bedste kandidater

KARSBERGs vision er, at vi igennem vores rekrutteringer hjælper vores kunder med at nå deres målsætninger. Vi skal forstå vores kunde, kundens markeder, kultur, situation, målsætninger og hvorledes målene skal nås og endelig omsætte det til profiler for de nøglemedarbejdere vores kunder mangler.

Vi arbejder langsigtet, og vi arbejder for at vores kunder og kandidater har en åben og ærlig sparrings- og samarbejdspartner i KARSBERG. Vi tror på, at et åbent og tillidsfuldt samarbejde giver de bedste resultater både på kort og lang for vores kunder, vores kandidater og dermed også for KARSBERG.

Processen sikrer vores kunder løbende forretningsmæssig og personlighedsmæssig sparring gennem hele processen, et stærkt kandidatfelt og ikke mindst sikre og præcise personvurderinger, der bliver matchet op mod den ønskede profil. Processen afsluttes med en begrundet anbefaling, der bl.a. omfatter motivationsfaktorer, anbefalet ledelse og opmærksomhedsområder. Efter kontraktforhandlingen faciliterer KARSBERG en workshop om onboarding sammen med kunden, så vi sikrer at kandidaten møder sine performance-mål.

Kontakt os for at høre mere om vores proces eller se eksempler på løste opgaver her: