UDVIKLING

Vi udvikler vores kunders medarbejdere, ledere og organisation for at sikre virksomheden fortsatte vækst og løbende udvikling

KARSBERGs vision er at hjælpe vores kunder med at udvikle ledere og medarbejdere til mødet med fremtiden og de udfordringer, som møder individ, teams og organisation i deres daglige arbejde. Vi skræddersyr forløb, så det passer til den enkelte kundes udfordring hvad enten der er behov for et forløb til individ, team eller organisation.

Vores forløb sammensættes på baggrund af et udførligt forarbejde bestående af systematiske dialoger, 360° interviews og relevante analyser for at give os indsigten til det videre forløb. Vores viden bygger således på en tese om, at ”selvindsigt åbner for videreudvikling”. Vi tror også på, at ledere bør kende deres egne udviklingsområder for at kunne udvikle deres ledere, medarbejdere og talenter.

Med udgangspunkt i vores kunders behov og virksomhedens rammer, designer og faciliterer KARSBERG forløb, der bl.a. indeholder:

  • Diverse værktøjer til vurdering og udvikling af personer og teams
  • 360° værktøjer
  • Workshops
  • Ledelsessparring
  • Coaching, mentoring og supervision
  • Onboarding enten som en del af vores rekrutteringforløb eller som særskilt forløb

 

LEDELSESUDFORDRINGERNE ER UNDER KONSTANT FORANDRING OG KRÆVER MERE END NOGENSINDE.
VIL DU VIDE MERE? KONTAKT OS OG HØR MERE OM HVORDAN VI KAN HJÆLPE JER.

Medarbejderudvikling

Hvis du er leder, så ved du godt, at det ikke altid er nemt at udvikle ens medarbejdere. Fordi der altid er travlt, kan den nødvendige medarbejderudvikling lige så stille træde i baggrunden. Derfor kan det være en svær balancegang at udvikle ens medarbejdere, samtidig med at man gerne vil klare de mange arbejdsopgaver, der hele tiden dukker op. Noget andet, der sommetider gør det svært, er at ens medarbejdere motiveres af vidt forskellige ting. Der er nogle som er gode til at handle og finde motivation i det, de laver, mens andre har brug for lidt hjælp udefra. Det udgør en udfordring, du som leder er nødt til at forholde dig til.

Et tredje aspekt ved medarbejderudvikling er det samspil, der skal være i teamet. Nogle gange kan det være svært for teamet at opnå den synergi, der er nødvendig for at kunne samarbejde effektivt. Det er især relevant, når teamet ikke har arbejdet sammen i særlig lang tid. Man plejer at sige, at ting tager tid. Og det med at opbygge tillid til hinanden er noget, der kræver tid. Alligevel er der meget, man kan gøre for at forkorte processen. Hos Karsberg står vores eksperter klar til at yde den hjælp, du og dine medarbejdere behøver for at komme i mål.

Udvikling af medarbejdere

Når man som leder opdager, at der plads til forbedringer i teamet, kan det være fristende at fokusere på de mangler, man har fået øje på. Men det siger sig selv, at det er mere konstruktivt, når man vælger at sætte fokus på det potentiale, der findes. Du kender dine medarbejdere bedst, men vi kan være med til at afdække nogle behov, som ikke umiddelbart er nemme at finde frem til. Vi tager afprøvede metoder og redskaber i brug, når vi skal afklare behovene og mulighederne for udvikling hos dine medarbejdere.

Vores erfarne konsulenter tager alle perspektiverne i betragtning. Det vil altså sige, at de kigger på den enkelte medarbejder, det team, de er en del af og virksomheden som helhed. På den måde finder vi frem til de adfærds- og arbejdsmønstre, som giver et godt fingerpeg om, hvordan vi bedst kan takle udfordringerne og udnytte det potentiale, der også findes. Vi har stor respekt for vores kunders arbejdskultur. Derfor lytter vi opmærksomt, så vi kan danne os et godt billede af jer som individer og som virksomhed.

Medarbejder udvikling

Fordi medarbejderudvikling indebærer, at man benytter sig af en række anerkendte værktøjer og afprøvede læringsprogrammer, er det vigtigt, at man allierer sig med de rette konsulenter. Hos Karsberg tilbyder vi mentoring, coaching og supervision. Medarbejderudvikling bliver nemmere, når du som leder vælger vores ydelser. Man må aldrig undervurdere værdien af et godt arbejdsmiljø. Din interesse i vores ydelser viser, at du ønsker at udvikle dine medarbejdere, og det er noget, der gør en kæmpe forskel for jeres team. I sidste ende er det selvfølgelig hele virksomheden, der nyder godt af, at du som leder er opmærksom på, hvordan du kan være med til at fremme et godt arbejdsmiljø.