Afdelingsleder – El-afdeling


SKIOLD er førende leverandør af teknologi og anlæg til foderproduktion, svineproduktion samt korn- og frøbehandling til landbrugsindustrien. SKIOLD arbejder for at imødekomme den stadig stigende efterspørgsel efter protein og korn, samt for at reducere belastningen af miljøet – gennem øget produktivitet og effektivitet for deres kunder. SKIOLD beskæftiger 500 medarbejdere på verdensplan og har en årlig omsætning på 600 mio. kr.

 

Læs mere om SKIOLD

Er du specialist i tavlekonstruktion og ønsker lederansvar?

Vil du være leder af el-afdelingen i SKIOLD?
Med reference til koncernens produktionsdirektør får du ansvaret for vores velfungerende el-afdeling, der består af 2 funktionærer og 4 timelønnede medarbejdere. Afdelingen dimensionerer, tegner, producerer og leverer styretavler til de projekter/løsninger SKIOLD leverer til sine kunder i hele verden. Din opgave bliver at lede og videreudvikle afdelingen og som en del af teamet bruger du en betydelig del af din tid på tegning, dimensionering, projektledelse af el-projekter mm. Du får en bred kontaktflade internt, hvor du vil arbejde tæt sammen med projektafdelingen. Eksternt får du ansvaret for de dele af el-produktionen, der outsources. I de større projekter bliver vores nye afdelingsleder involveret allerede i tilbudsfasen ifm. estimering af omfanget og omkostningen af el-delen af løsningen, ligesom du bliver involveret i indkøb til afdelingen.

Hvem er du?
Du er sandsynligvis el-installatør eller har en lignende uddannelse, og derudover har du mindst 5-10 år erfaring fra en stilling i en intern el-afdeling, der arbejder med konstruktion af styretavler. Alternativt kommer du fra en konsulentvirksomhed eller en installatørvirksomhed, hvor du har arbejdet som projektleder eller/og med relevante opgaver ift. til stillingen som afdelingsleder. Det vigtigste er at du har erfaring med industriel tavlekonstruktion, herunder dimensionering, tegning, bestykning mm.
Som person er du positiv, udadvendt og god til at kommunikere. Du hviler i dig selv og trives med en travl hverdag. Du er nysgerrig og vil gerne forstå, ligesom det er naturligt for dig at udvikle og optimere arbejdsgange og processer. Du er struktureret og ved hvornår detaljerne skal være i orden, ligesom du er vant til at arbejde med deadlines. Du har en skarp evne til at afdække og forstå kundens behov, ligesom det er naturligt for dig at tænke i løsningsmuligheder. Du er tillidsskabende, entusiastisk og god til at skabe relationer. Du behersker generelt IT på brugerniveau, herunder Officepakken og har du kendskab til Axapta vil det være en fordel. Endvidere er du rutineret bruger af PC-Schematic eller et tilsvarende tegneprogram. Du kan begå dig på dansk og engelsk.

Vil du ha´ en central rolle i en velkonsolideret vækstvirksomhed
Som afdelingsleder i el-afdelingen tilbydes du en central position i en faglig fokuseret virksomhed, der oplever stor efterspørgsel efter sine løsninger. Virksomheden har et godt navn i branchen og en stærk markedsmæssig position. Styrken i virksomheden er værdier som stabilitet, troværdighed og innovativ tænkning. Kulturen i virksomheden lægger vægt på frihed under ansvar og med en flad organisation er der god mulighed for at gøre sin indflydelse gældende. Som afdelingsleder hos SKIOLD A/S får du en central position i en virksomhed der er i vækst langt ud over Danmarks grænser.

Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores website www.karsberg.net. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra. Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Allan Karsberg på tlf.: + 45 2113 2169

Geografi
: Sæby
Kontaktperson: Allan Karsberg

Mrk: 288

Bliv ringet op