Entrepriseleder

H.H Entrepenørforretning

H.H. Entreprenørforretning består af ca. 30 medarbejdere som beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver indenfor bl.a. anlæg, kloak, jord og beton. Små og mellemstore projekter hos både den private bygherre, industri og lokale kommuner/forsyninger i trekantområdet løses med vægt på professionalisme, kvalitet og sikkerhed. H.H. Entreprenørforretning har en bred viden og kompetence inden for jord og anlæg, og det vigtigste er, at kunderne er i trygge hænder, uanset om det drejer sig om planlægning, rådgivning eller udførsel af arbejde.

Læs mere om H.H. Entrepenørforretning

Er du stærk i kalkulationer og beregninger? Har du flair for tal, stor viden om projekter indenfor jord og anlæg, og er du klar til at varetage en central rolle i en virksomhed i vækst?

Om virksomheden
H.H. Entreprenørforretning ApS har eksisteret i 41 år og er drevet af den nuværende ejer siden 2006. Firmaet har vokset over den seneste årrække og består i dag af H.H. Entreprenørforretning, Entreprenørfirma Jørgen Rasmussen og B.J. Anlæg. H.H. Entreprenørforretning er en meget fleksibel entreprenør, der udfører både små og mellemstore projekter og som hurtigt og effektivt kan agere i markedet og finde de rigtige løsninger til kunderne.

H.H. Entreprenørforretning løser opgaver indenfor bl.a. jord- og anlægsarbejde, kloakarbejder, belægningsarbejde og støbearbejde med omkring 25 mand i marken og 5 mand i administrationen i Tiufkær ved Vejle.


Om stillingen
Din primære rolle består i at agere sparringspartner for den administrerende direktør hvor dit fokus vil være på det økonomiske og kvalitetsmæssige aspekt af projekterne fra start til slut. Projekterne kan være alt fra tilbygninger til større byggemodninger. Sammen sikrer i, at H.H. Entreprenørforretning fortsat driver en sund forretning.
Du kommer til at bruge en stor del af din tid på at beregne tilbud til kunderne, der selvfølgelig skal leveres til tiden. Herudover vil du få ansvaret for projekter fra start til slut, dvs fra tilbud, planlægning til at koordinere tidsplaner, mandskab og materiel, sørge for at kvalitetssikring og sundhedsmanualer bliver overholdt og at aftalte færdiggørelsesgrader bliver overholdt og fakturaer bliver lavet til tiden.
Det er samtidig vigtigt, at du besøger byggepladserne og deltager i udvalgte byggemøder, sammen med dine formænd.


Om profilen
Du trives med, og sætter en ære i, at lave præcise tilbud, for- og efterkalkulationer og du har generelt flair for tal og procedurer. Kombineret med din viden om byggeprojekter er du god til at finde løsninger og er i stand til at forstå og tage ansvaret for, hvad der sker på byggepladsen, og du trives med at håndtere kommunikation med kunden såvel som med folkene i marken.
Som person er du positivt indstillet og trives med frihed under ansvar. Du kan godt lide at arbejde selvstændigt og projektorienteret, og du har erfaring fra projekter indenfor jord og anlæg, gerne fra en entreprenørforretning eller rådgiver. Du er i stand til at prioritere dine opgaver og du arbejder struktureret. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.


Hvorfor skal du søge?
Stillingen er selvstændig og med frihed under ansvar. Du får en vigtig rolle for den administrerende direktør og forretningen, og som direktørens højre hånd er der også positive muligheder for mere ansvar og en endnu større rolle i fremtiden.
Der er en positiv ånd i forretningen, både ude i marken og på kontoret, hvor atmosfæren er nede på jorden, åben, hjælpsom og løsningsorienteret. Der afholdes større personalemøder med bl.a. virksomhedsbesøg og udflugter jævnligt og virksomheden er som sådan inde i en spændende udvikling hvor man har etableret sig på markedet og ikke vil vækste for enhver pris, men ønsker at implementere firmaet mere lokalt.
H.H. Entreprenørfirma er kendt for gode, solide og vellidte medarbejdere, der fokuserer på at levere høj kvalitet ved at hjælpe hinanden og tage sig godt af kunderne.

Din ansøgning:
Finder du dette job interessant, så send din ansøgning via vores hjemmeside. Venligst bemærk, at vi sender svar til den e-mail, du sender din ansøgning fra.
Hvis du har spørgsmål så kontakt venligst rekrutteringskonsulent Søren Schøler på tlf.: + 45 2630 7323

 

Geografi: Trekantsområdet

Kontaktperson: Søren Schøler

Mrk.: 302