Financial Controller

Forbo Siegling blev grundlagt i 1919 i Hannover, Tyskland. Forbo Siegling Danmark er en del af den internationale Movement Division, der har produktionsfaciliteter i Europa, Amerika og Asien og har kontorer i mere end 80 lande verden over. Forbo Movement Division er markedsledende inden for produktion af syntetiske conveyer belts. Forbo Siegling Danmark er et af 29 datterselskaber og har tre lokationer i Danmark, herunder ét af koncernens tre europæiske produktions-sites, beliggende i Lunderskov.

Læs mere om Forbo

Vil du videreudvikle dine kompetencer indenfor controlling?

Så har du muligheden for at få dit potentiale i spil blive en del af teamet i økonomiafdelingen hos Forbo Siegling Danmark, der er en del af den internationale koncern Forbo Siegling Group med over 2000 ansatte verden over.

Den danske økonomiafdeling består i dag af et mindre team, der har kontaktflader ud i hele virksomheden, både lokalt på de tre danske lokationer og internationalt ud i resten af koncernen. Økonomiafdelingen sætter en ære i at være en god partner for forretningen og i at kunne udfordre organisationen konstruktivt.

Med reference til Head of Finance & Controlling vil du være med til at sikre, at der leveres nøjagtige, ensartet og valide data samt rapportering til tiden, så Forbo Siegling Danmark har den nødvendige økonomiske indsigt til at træffe de rigtige beslutninger.

Dine opgaver vil være mangeartede og vil bl.a. bestå af.:

  • Intercompany Control Structure-procedurer
  • Costcenter controlling
  • Perioderegnskab og forberedelse til månedsrapportering
  • Bogholderiopgaver og sparring til bogholdere
  • Rapportering til myndigheder
  • Forberedelse til revision
  • Budgettering og forecasting
  • Transferpricing

Derudover vil der være diverse ad hoc-opgaver og analyser. Du kommer også til at spille en vigtig rolle i forhold til optimering, effektivisering og automatisering af både forretnings- og systemmæssige processer omkring rapportering og controlling mm.

Jobbet indebærer en bred vifte af opgaver der løses selvstændigt, og opgaver der løses i samarbejde i teamet. Her er du den skarpe analytiske kraft, der indsamler og formidler viden og hjælper og sparrer med forretningen, hvor du bruger dine sociale og interkulturelle kompetencer til at skabe gode relationer.

Er du nysgerrig og ambitiøs med et analytisk mindset?

Du har måske en revisorbaggrund kombineret med en uddannelse som HD(R) eller anden relevant erhvervsøkonomisk baggrund. Herudover har du et par års erfaring fra en controllingfunktion, hvorfra du har erfaring med controlling og rapportering – meget gerne på koncern- og/eller internationalt niveau.

Du begår dig godt på engelsk i skrift og tale. Derudover er du erfaren bruger af MS-pakke, og det er et must at du er skarp i Excel. Det er en stor fordel hvis du har erfaring med SAP og du har flair og interesse for IT og systemer generelt, og motiveres af at effektivisere og automatisere arbejdsprocesser.

Du drives af at nå dine målsætninger, og af at få afsluttet dine og afdelingens opgaver i rette tid. Du er generelt faglig stærk og har en systematisk arbejdsstil. Som person er du udadvendt, og vant til at opsøge og indhente de informationer du skal bruge fra dine kolleger, både lokalt og internationalt.

Travl virksomhed med fokus på din læring og udvikling

Du får muligheden for at få en central rolle i en dynamisk virksomhed, hvor der er højt til loftet og masser af potentiale. Her en flad struktur og en kultur hvor der er plads til ideer og initiativ. Tonen er uformel og du bliver en del af en virksomhed der er ”lille” i Danmark og store ude i verden.

Du får en høj grad af frihed og selvstændigt ansvar i jobbet, og mulighed for at være med til at sætte dit præg på arbejdsprocesser, systemer og procedurer i økonomiafdelingen. Organisationen er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø, hjælpsomhed og en uformel omgangstone.