Intern ERP-/BI konsulent

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har hovedkvarter i Göteborg og produktionsanlæg og over hele verden – i Sverige, Frankrig, Tyskland, Polen, USA, Mexico, Brasilien, Indien, Kina og Korea. De mange anlæg rundt omkring i verden producerer et omfattende udvalg af læssemaskiner, gravemaskiner, rammestyrede dumpere, jord- og asfaltvibrationstromler, asfaltudlæggere, kompakt materiel og materialehåndteringsudstyr. Med over 90 års ekspertise inden for entreprenørmateriel og innovation er Volvo CE på forkant med den teknologiske udvikling.

Koncernens danske enhed Volvo CE Danmark har hovedkontor i Taulov og er en af de førende forhandlere i Volvo CE-gruppen. Volvo CE Danmark har en høj grad af innovation i sin tilgang til kunder og markedet. Volvo CE Danmark tilbyder således i dag de mest intelligente løsninger på markedet og er med til at sætte nye standarder for hele branchen. Volvo CE-koncernen har besluttet at opgradere virksomhedens AX 2009 til Dynamics 365, der skal være gruppens fremtidige ERP system for de Volvo-ejede forhandlere. Volvo CE Danmark har en central rolle i udviklingen og specificeringen af den kommende AX-løsning. Volvo CE Danmark står dermed samtidig foran en kommende implementering af Dynamics 365.

Læs mere om VOLVO Entrepenørnmaskiner A/S

Vil du være en del af et stærkt fællesskab i en international virksomhed?

Med reference til IT-chefen får du en central rolle i forhold til virksomhedens AX løsning, herunder den kommende opgradering af AX til 365, ligesom du bliver en af hjørnestenene i virksomhedens rejse mod løbende optimeringer og kontinuerlige forbedringer af forretningen og forretningsprocesser ift. AX-løsningen. I Danmark vil du arbejde tæt sammen med de interne AX-superbrugere. Herudover bliver du samtidig en del af koncernens internationale AX team, hvor du kan hente sparring og dele erfaringer på tværs i gruppen. Du får ansvaret for at afdække, udvikle og optimere interne forretningsprocesser i relation til den løbende videreudvikling af AX. Endvidere får du en central rolle ift. udvælgelse og implementering af forskellige styringsværktøjer, der kan forbedre forretningen, både lokalt og sammen med det internationale BI-team i Volvo CE. På sigt skal du medvirke til at udvikle best practice af brugen af BI.

Om dig

Din uddannelse er ikke afgørende, men du har stor erfaring med AX eller lignende ERP systemer og du har erfaring fra en lignende stilling og/eller konsulentbranchen. Vi forventer, at:

  • Du har stor faglig og gerne teknisk indsigt i ERP-systemer og gerne AX.
  • Du har erfaring med BI og performance management
  • Du forstår forretningsprocesser og procesforbedring i relation til implementering af virksomhedssystemer.
  • Du arbejder godt i teams og evner at kommunikere tekniske løsninger til brugerne.
  • Du forstår vigtigheden i at strukturere og prioritere opgaverne samt løfte i flok for at nå de langsigtede mål
  • Du er service- og samarbejdsminded.
  • Du evner både at arbejde selvstændigt og være en del af et team. Du er proaktiv, god til at prioritere og løse de mange opgaver og udfordringer, du dagligt vil blive mødt med.
  • Du forstår at kommunikere og lytte på alle niveauer i organisationen.

Du tilbydes

Du tilbydes en central rolle i i en dynamisk og international koncern, hvor du kommer til at sidde tæt på forretningen og skal agere i feltet mellem IT og forretning. Du har lyst til at være en vigtig del af en virksomhed, hvor alle er med til at gøre en forskel, hvor medarbejderne er handlekraftige og kommunikationen er uformel, direkte og åben. Du trives i en professionel virksomhed, hvor gode idéer bliver påskønnet og ambitionerne er høje.

Bliv ringet op