Key Account Manager – teknisk salg

JEVI-gruppen består af JEVI A/S samt SINUS JEVI Electric Heating B.V. JEVI-gruppen designer, producerer og leverer bl.a. el-varmelegemer og projektløsninger til procesindustrien ligesom vind, marine, kemi, olie og gasindustrien udgør væsentlige kundesegmenter. Hovedsædet er beliggende i Vejle og datterselskabet i Medemblik Holland, beskæftiger samlet set 125 medarbejdere og omsætter for et 3-cifret millionbeløb. Virksomheden indgår i den globalt repræsenterede svenske industrikoncern NIBE Industries AB, som omsætter for ca. SEK 22 mia.

Læs mere om Jevi

Salg til industrien i markedsledende virksomhed
Du bliver en del af virksomhedens salgsteam og referer til salgs- og markedschefen. Du får ansvaret for salget til det danske marked, hvor din primære opgave bliver at videreudvikle salget til de eksisterende kunder, der findes indenfor for hele industrisegmentet i Danmark, eks: Marine, HVAC, olie & gas, proces, fødevarer, health-tech, vind, transport og industri. Du får stor frihed i jobbet og du planlægger selv dit arbejde og dine kundemøder og vil typisk være hos kunderne 3-4 dage om ugen. Du får et tæt samarbejde med en stærk back-up funktion, der typisk udarbejder tilbud og tekniske specifikationer til kunderne. Når du er på kontoret bruger du tiden på opfølgning, bookning af møder, koordinering, afklaring og sparring med back-office, samt andre afdelinger i virksomheden, som primært vil være indkøb, produktion og teknik.

Vi søger en dynamisk og professionel salgskonsulent med teknisk baggrund

Du har en el-teknisk eller evt. mekanisk uddannelse og en god kommerciel forståelse og du evner at snakke både tekniske og kommercielle løsninger med kunderne. Herudover har du mindst 3-5 års erfaring med løsningsorienteret salgsarbejde. Det er afgørende, at du som person er god til at kommunikere, har talent for at skabe og styrke relationerne hos kunderne og kan møde forskellige mennesker i øjenhøjde. Du sætter en ære i at yde en seriøs og professionel service, og er ikke bange for at tage fat. Du er god til at lytte, og hurtig til at forstå kundernes problemstillinger og til at identificere og udvikle de muligheder, situationen og kundernes behov giver.

Som person er du selvkørende, udviser initiativ og handlekraft og du trives med stor frihed under ansvar. Du er vant til selv at planlægge dit arbejde, du arbejder struktureret, og du er god til at afslutte dine opgaver. Du har en god forretningsforståelse, ligesom du evner at gennemskue og præsentere tekniske emner på en forståelig måde. Du er vant til at bruge Office-pakken og kan begå dig på engelsk og evt. også tysk.

Vil du være en del af en succesfuld markedsledende vækstvirksomhed?

Du bliver en del af en velfungerende salgsfunktion i en succesfuld international vækstvirksomhed. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø, hvor du får stor frihed i jobbet. Du kan forvente en spændende og varieret arbejdsdag med mange forskellige typer opgaver og kunder. Herudover får du stor opbakning af dygtige kollegaer i hele organisationen.

Bliv ringet op