Quality Process Manager

Eltwin blev grundlagt i 1976 og er specialiseret indenfor styring og regulering elektriske motorer. Med base i Risskov ved Aarhus, og knap 300 medarbejdere i DK, Polen og Australien, udvikler og producerer Eltwin Group innovative, energieffektive produkter og
systemløsninger af højeste kvalitet. Eltwin Group har siden 2012
været en del af
NIBE Group.

Bæredygtige energiløsninger i verdensklasse

Som Quality Process Manager får du central position i produktionsvirksomhed med viden og produkter i verdensklasse, hvor de mest moderne kvalitetsstandarder er et omdrejningspunkt for virksomhedens strategi.

Eltwin er flere gange kåret som Gazellevirksomhed, senest i 2017 og 2018, og den øgede vækst sikrer behovet for en specialiseret stabsfunktion, hvor du som Quality Process Manager er dedikeret til at sikre veldokumenterede forretningsgange, samt identificering af best-practice og vedvarende forbedringer..

Med reference til virksomhedens CEO får du ansvaret for, at Eltwin Groups samme ambitiøse standarder og høje kvalitet i deres produkter, også er til stede i processerne på tværs af den internationale værdikæde for at understøtte transitionen til et mere bæredygtigt samfund. 

Om Jobbet

Eltwin Group tilbyder et job i en markedsledende virksomhed med en flad ledelsesstruktur, hvor du har frihed og mulighed for at anvende din viden inden for dit fagområde til at udvikle intelligente og holdbare løsninger.

Dine væsentligste opgaver er, udover at sikre høj proceskvalitet på tværs af den internationale værdikæde og internt i virksomheden, herunder skabe et levende ledelsessystem, samt sikre at virksomhedens ISO-certificeringer bliver en naturlig del af virksomhedens kultur. Herudover vil du have fokus på:

  • Styrke organisationens fokus på værdien af robuste, konsistente og dokumenterede processer, der understøtter forretningen.
  • Fastlægge rammen for beskrivelse af de centrale nøgleprocesser i organisationen
  • Coache, sparre, facilitere og kvalitetssikre procesejernes udarbejdelse af procesdokumentation
  • Sikre klar rolle og ansvarsfordeling i overdragelse mellem funktioner
  • Agere single-point-of-contact ved kunde-, leverandør- og certificeringsaudits.

Om Dig

Du har en længere videregående uddannelse af teknisk eller merkantil karakter og har dokumenterede resultater indenfor opbygning og implementering af ledelsessystemer. Du har med fordel erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. Det er et krav at du har arbejdet med ISO9001, ISO14001 og OHSAS18001 og har certificeringserfaring. Du har bred erfaring med Value Stream Mapping, dokumentation og Continous Improvement.. Du taler engelsk på forhandlingsniveau.

Som person er du positiv, udadvendt og hands-on i din tilgang. Du trives med at påtage dig ansvar og træffe beslutninger. Du har evnen til at motivere og inspirere dine kolleger, du er en fremragende kommunikator, og du motiveres af at skabe struktur, overblik og opretholde standarder.