Technology Manager

I Danmark er virksomheden repræsenteret ved ANDRITZ Feed & Biofuel A/S. ANDRITZ Feed & Biofuel A/S er en af verdens ledende leverandører af fabriksanlæg, teknologier, systemer og service af avanceret industrielt udstyr. I Danmark har ANDRITZ til huse i Esbjerg. Her er hovedkontoret for forretningsområdet der beskæftiger sig med foder og biobrændselsindustrien. Fælles for de to områder er pelletering som teknologi. Inden for biobrændselsområdet er der særligt fokus på grøn energi ved udviklingen af teknologi og udstyr til pelletering af træ og affald, mens maskiner og udstyr til foderindustrien.

Du kan læse mere om ANDRITZ på www.ANDRITZ.com.

Strategisk partner for teknologi og for forretningen
Som Technology Manager refererer du til Head of Global Technology, og bliver den daglige leder af Technology-afdelingen, der består af 21 kompetente medarbejdere, som primært sidder i Esbjerg. Du får mellemlederne for henholdsvis Engineering- og Dokumentationsafdelingen og 5 Application Managers i direkte reference. Dit primære ansvar bliver at sikre, at ANDRITZs Product- og Application Management – og dermed ANDRITZ´s produkter og løsninger – er state-of-the-art. Samtidig skal du sikre, at den tekniske udvikling, dokumentation og vidensdeling på globalt plan er ”aligned” med ANDRITZ´s strategier og målsætninger. Endvidere bliver du ansvarlig for, at teknologiafdelingen fastholder og videreudvikler sin position som en værdifuld samarbejdspartner til den øvrige organisation både lokalt og globalt.

Du bliver involveret i strategiarbejdet, og du får til opgave at udvikle og implementere teknologistrategien, herunder opbygning af KPI-baserede målsætninger, så ANDRITZ fastholder og styrker sin konkurrenceevne fremadrettet. Herudover skal du sikre, at ANDRITZ altid besidder de nødvendige tekniske kompetencer og ressourcer, ligesom du skal udbygge den globale vidensdeling og træning. Endelig kommer du til at stå i spidsen for at øge ensartetheden og standardiseringen af globale produktbrands og -løsninger.

Du får en bred kontaktflade i ANDRITZ både internt i Esbjerg og globalt og eksternt.

Er du en teknisk stærk leder med en stærk kommerciel forståelse?
Du er teknisk kompetent, og har en videregående teknisk uddannelse, samt nogle års erfaring fra arbejde med Product Engineering og Product Management. Herudover har du arbejdet i en international virksomhed og gerne med globale, tekniske standarder og dokumentation, ligesom du har erfaring med kommercielle problemstillinger. Endelig forventer vi, at du har flere års erfaring med ledelse.

Du er resultatorienteret, og du har vist, at du med din energi og dit drive kan skabe ekstraordinære resultater. Som leder drives du af at motivere og udvikle dine medarbejdere, så deres kompetencer matcher de opgaver, de skal løse. Du inspirerer dine medarbejdere til at yde en stor indsats gennem ambitiøse og realistiske målsætninger, som realiseres ved løbende opfølgning.

Du besidder en naturlig gennemslagskraft, er stærk kommunikativ i skrift og tale, både på dansk og engelsk, og du kan begå dig internationalt på alle niveauer. Samtidig har du en ydmyg tilgang til at forstå virksomheden, markedet og dine afdelinger. Du arbejder struktureret, og du har en systematisk arbejds- og opfølgningsform.  Endelig har du blik for udvikling og optimering af drift og forretningsgange.
Du er en rutineret bruger af Office-pakken.

Vil du have en central rolle i en global vækstvirksomhed?
Du tilbydes et job i en stor og dynamisk global virksomhed, hvor du får en unik chance for at sætte dit aftryk på den fremtidige udvikling af teknologiafdelingen i ANDRITZ. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet, og der er rig mulighed for at afprøve dine ambitioner.

Du tilbydes en spændende stilling i en succesfuld virksomhed med et betydeligt potentiale.

Bliv ringet op