Projektcontroller

SSP Technology
SSP Technology designer, udvikler og optimerer vindmøllevinger. Siden 2001 har SSP Technology hjulpet kunder over hele verden med at udvikle konkurrencedygtige vinger. Vi stræber efter konstant at være på forkant med de nyeste teknologier og viden med fokus på effektivitet og reducering af omkostninger. SSP Technology er i dag en del af Nordex SE, med over 5000 ansatte på verdensplan.

Læs mere om SSP

Vil du være med til at sørge for, at SSP’s projekter overholder rammerne?

Med reference til Managing Director, får du ansvaret for virksomhedens controlling funktion, der primært består af projekt controlling. Du overtager en velfungerende funktion og du får et særdeles tæt samarbejde med projektlederne. Den primære målsætning i jobbet bliver at sikre, at projektlederne hele tiden er ”on top” af projekterne ift. færdiggørelsesgrad, fremdrift, økonomi, ressourceforbrug og tid. Du kommer til at agere sparringspartner for projektlederne, og kommer til at arbejde med risk-management, håndtering af change requests og prissætning heraf, samt diverse ad hoc opgaver for direktionen og koncernen. Herudover vil du stå for udarbejdelsen af for- og efterkalkulationer, budgetary proposals/salgskalkulationer, månedlig rapportering af POC og registrering af projektændringer samt projektinput til kvartalsvise og årlige forecasts mm. Du overtager et solidt fundament ift. processerne og systemer omkring controlling og rapportering, men du forventes at sikre en løbende optimering og videreudvikling af processer og systemer.

Ambitiøs og løsningsorienteret controller m/k

Uddannelsesmæssigt har du en videregående uddannelse gerne på HD eller Cand. Merc. niveau, og du har min. et par års erfaring med controlling og rapportering fra en produktions- eller projektvirksomhed og gerne fra et internationalt miljø. Vi søger en controller med god forretningsforståelse, stærke analytiske evner og gode kommunikationsfærdigheder. Som person er du positiv, udadvendt og har let ved at tale med kollegaer på alle niveauer. Du er struktureret og systematisk, og du er god til at skabe struktur og system i omgivelser, der kan være både dynamiske, foranderlige og til tider uforudsigelige. Du trives med at følge regler og procedurer, men besidder også en pragmatiske holdning ift. at finde de bedste løsninger og træffe de bedste beslutninger. Det er endvidere vigtigt, at du er selvstændig og selvmotiverende. Du trives i rollen som sparringspartner og du kan begå dig på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Vil du være en del af en dansk virksomhed i vindmøllebranchen?

Du får et spændende og centralt job i en dynamisk og innovativ virksomhed, der er en del af Nordex koncernen. Virksomhedens kultur indeholder en god blanding af entreprenørånd og den lidt større professionalisme og de lidt mere faste strukturer, der eksisterer i en større koncern.  Denne kombination giver en unik mulighed for at arbejde under faste rammer, men også mulighed for at sætte dit eget præg på processer og systemer og dermed din dagligdag.

 

EKSEMPLER PÅ LIGNENDE OPGAVER

Financial Controller

Vil du videreudvikle dine kompetencer indenfor controlling? Så har du muligheden for at få dit potentiale i spil blive en del af teamet i økonomiafdelingen hos Forbo Siegling Danmark

Business Controller

Vil du være den økonomiske og kommercielle sparringspartner for landecheferne i ITW-koncernens salgsselskaber i Norge og Sverige?

Regnskabschef

Har du passion for ledelse og evner du at skabe det finansielle overblik samt være garant for valid og rettidig rapportering?

Business Controller

Med over 90 års ekspertise inden for entreprenørmateriel og innovation er Volvo CE på forkant med den teknologiske udvikling.